Airco

Wanneer u op zoek bent naar de beste systemen voor airconditioning bij u thuis of op kantoor, bent u bij de service van Airco Expres aan het juiste adres. Wij werken in samen met de juiste specialisten die zorgen voor de perfecte mate van klimaatbeheersing bij u thuis. Wij installeren diverse typen vaste en mobiele vormen van airconditioning. Naast installatie zorgen de specialisten uit ons netwerk ook voor onderhoud en reparatie van uw klimaatbeheersing. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor service van professionals bij u in de buurt.

Start de gratis offerteaanvraag!

Welke airco is voor mij geschikt?

Bij ons kiest u uit veel verschillende systemen voor verkoelen en verwarmen, die u kunt kopen of huren. Wanneer u de keuze maakt voor een mobiele airconditioning, kiest u voor een verkoelingssysteem dat u zelf kan verplaatsen. Een andere optie is om te kiezen voor split unit. Het voordeel van een dergelijke split airco is dat u met één buitenunit diverse kamers verfrist. Zo onderhoudt u de klimaatbeheersing op een perfecte wijze!

  • Installeren van mobiele airconditioning.
  • Erkende specialist in klimaatbeheersing.
  • Altijd snelle service in .

Airco

Airconditioning kapot?

Is uw aircosysteem kapot, dan is dat geen reden tot paniek. De professionals uit onze service kunnen deze namelijk gemakkelijk repareren. Ze gebruiken hiervoor de meest moderne materialen, met als doel de airconditioning in uw huis direct weer op het oude niveau te krijgen, waardoor u weer geniet van de juiste klimaatbeheersing. Wij helpen u graag in !

Via Airco Expres komt u direct in contact met een erkende airconditioning specialist uit voor installatie, reparatie en onderhoudswerk. Wij garanderen vakwerk tegen een scherpe prijs.


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit staan altijd voor u klaar!

Gratis offertes aanvragen

Airco kopen, waar op letten?

Wie een airco wil kopen, moet aan verschillende factoren aandacht besteden. Zo is het ten eerste belangrijk om bij het kopen van airconditioners te letten op het koelvermogen van het apparaat. Het benodigde koelvermogen berekent u met behulp van de inhoud van de te koelen ruimte en de nodige koelfactor (30,40 of 50). Daarnaast is het bij het kopen van elektrische apparaten verstandig te kijken naar het stroomverbruik en het energielabel. Eventueel is de installatie van een extra groepenkast verstandig. Tot slot adviseert menig installateur uit ons netwerk in [var] om aandacht te besteden aan de onderhoudseisen en –kosten.

Bij Airco Expres staat u centraal. Wij werken alleen samen met de beste specialisten uit die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Airconditioning

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u verschillende voordelen, zo gaat uw airco langer mee, zullen uw energiekosten lager uitvallen door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij het reparatiewerk. Airco Expres uit biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat u er ook in de warme dagen lekker koel bij zit! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Airconditioning onderhoud en reparaties
  • Vervangen en installeren van airco’s in
  • Levering van zowel vaste als mobiele airco’s
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Advies op maat
  • Deskundige specialisten

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan. U ontvangt spoedig een reactie!

Airco met of zonder buitenunit?

De keuze voor het kopen van een bepaalde airconditioner is niet zomaar gemaakt, omdat er een groot aantal kleinere keuzes is die u hierbij dient te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen tussen een klimaatbeheersing met of zonder een buitenunit. Het grote voordeel van buitenunits is dat u hierbij geen geluidsoverlast hebt van de ventilator. Daarnaast is het gemakkelijk om multi-split systemen met een buitenunit te plaatsen voor de verkoeling van meerdere ruimtes. Het nadeel van buitenunits is dat de installatie over het algemeen iets duurder uitvalt, en dat ook het onderhoudswerk lastiger is, omdat de unit lastiger te bereiken is.


airco expres klantenreview“Onze airco had het begeven. Gelukkig kwam de monteur van Airco Expres snel bij ons langs voor de reparatie. We hebben direct een onderhoudscontract afgesloten. Er wordt nu periodiek onderhoud gepleegd door een erkend aircobedrijf uit . We zijn tevreden over de service, snelheid en kwaliteit van de offertes.”
J. Luimstra –

airco expres klantenreview“Wij hebben een zolderkamer omgebouwd naar een slaapkamer. Een nadeel is dat het daar erg heet kan worden. Daarom waren we op zoek naar een airconditioning leverancier en zodoende kwamen we terecht bij Airco Expres . We zijn erg tevreden over de prijzen en service!”
Fam. Hueting –


Mobiele airconditioning

Kiest u voor een mobiele airco, dan geniet u van een verplaatsbaar verkoelingsysteem. U kunt hiermee zelfs gericht op verschillende plaatsen verkoelen, zodat u de klimaattechniek zelf in de hand houdt. Er is bovendien geen installateur voor nodig om dit aircotype bij u te installeren. De installatie is slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact, afvoer door een open raa