Werkomgeving verbeteren?


Bespaar op de kosten.


Gratis offertes vergelijken!

Een goede werkomgeving is belangrijk

Zeker in de zomerperiode is goede airconditioning essentieel in de werkomgeving. Niet alleen zorgt een airco voor een behaaglijke temperatuur, ook kan het stof, vuil en nare luchtjes uit de lucht filteren en regelt het de luchtvochtigheid. Zodoende blijft het werkklimaat en dus de arbeidsproductiviteit optimaal, ongeacht de weersomstandigheden.

Start de gratis offerteaanvraag!

Vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes van aircospecialisten uit uw regio. Vergelijk deze gratis offertes en bespaar op de kosten!

Creëer een gezonde werkomgeving met een airco

Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan en u ontvangt spoedig een prijsoverzicht. Snel, gemakkelijk en kosteloos!

Offertes aanvragen

Geen gezondheidsklachten door werkomgeving

Welke temperatuur behaaglijk wordt gevonden in de werkomgeving, verschilt van persoon tot persoon en is mede afhankelijk van het werk dat verricht wordt in de betreffende werkomgeving. Fysieke arbeid vraagt logischerwijs om lagere temperaturen dan kantoorwerk. In ieder geval, zo schrijft de Arbo-wet voor, mag het klimaat niet tot gezondheidsschade leiden.

Doordat behaaglijk een subjectieve term is, zijn er geen strikte temperatuur- of luchtvochtigheidseisen. Wel zijn er (ISO-)richtlijnen voor temperatuur en luchtvochtigheid in de werkomgeving. Zo mag het verschil in temperatuur tussen 0,1 meter en 1,1 meter boven de grond niet meer dan drie graden zijn. Daarnaast moet de temperatuur van de werkomgeving in de zomer tussen de 23 en 26 graden zijn en ’s winters wat lager; tussen de 20 en 23 graden Celsius.

Werkomstandigheden voor optimale prestaties

Een verontreinigd klimaat in de werkomgeving verhoogt het ziekteverzuim. Het is het een gemiste kans als u niet gebruik maakt van preventie mogelijkheden om het ziekteverzuim laag te houden. Laat bijvoorbeeld elektrostatische filters in uw airconditioning plaatsen. Deze verwijderen op ingenieuze wijze schadelijke deeltjes uit de werkomgeving.

Een goede airco houdt het klimaat in de werkomgeving dus niet alleen aangenaam, maar ook gezond. Geen vervelende klachten meer bij uw personeel, maar optimale werkomstandigheden voor optimale prestaties. Een must voor ieder bedrijf! Interesse in een airconditioning, of is uw huidige toe aan een onderhoud? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan.