Airco offerte aanvragen

Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen
De specialisten van Airco Expres uit Halsteren staan altijd voor u klaar!

 

Airco Halsteren

Wilt u een verfrissende airco kopen voor bij u in huis? Airco Expres werkt in Halsteren samen met menig installateur, die uw airconditioning op een professionele wijze bij u thuis plaatsen. U geniet van de beste service, waarbij wij ons tevens bekommeren om het onderhoud of reparatie van uw airconditioning. Tevens kunt u kiezen voor een mobiel systeem, die eenvoudig te verplaatsen is. Uw klimaatbeheersing is in goede handen bij ons!

Allround service

Wij werken met een handige allround service in Halsteren. Bij ons kunt u zowel een aircosysteem kopen als huren en is het mogelijk voor diverse typen mobiele en vaste airconditioning te gaan. Wij staan garant voor de modernste systemen van klimaattechniek en opereren te allen tijde met een ervaren installateur. Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden: het plaatsen en installeren van mobiele airco, professionele klimaatbeheersing, altijd snelle service in Halsteren, installatie, onderhoud en reparatie en diverse typen airconditioning.

Welke airco is voor mij geschikt?

Er bestaan veel verschillende soorten airconditioning, maar welk type past het beste bij u? U kan kiezen voor mobiele airco, een airconditioningtype dat u overal in uw woning kunt neerzetten. Ook kunt u een split unit kopen. Dit type airco is handig als u met één buitenunit meerdere kamers wilt laten verfrissen. Naast het plaatsen staan wij garant voor het onderhoud en reparatie van deze apparaten.

Een ideaal werkklimaat

Airconditioning is een ideale techniek als u op zoek bent naar het perfecte klimaat om werkzaamheden te verrichten. Het zorgt er namelijk voor dat de klimaatbeheersing in uw woning altijd pico bello geregeld is, waardoor deze nooit te laag of te hoog zal uitvallen. Voor kantoren is dit erg handig, want het is belangrijk te werken in een gezonde leefomgeving. Wij zorgen voor de beste klimaatbeheersing!

Airco kopen, waar op letten?

Wilt u in Halsteren een nieuwe airconditioning kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Let dan in ieder geval op de volgende vier punten: koelvermogen, energieklasse, geluidsniveau en de functies. Het koelvermogen zegt iets over de ruimte die het apparaat kan koelen. Per m3 heeft het apparaat ongeveer 30 tot 40 watt vermogen nodig. De energieklasse zegt iets over het verbruik. Heeft een klimaatbeheersing systeem energieklasse D? Dan verbruikt deze veel stroom. Om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden zult u een systeem met energieklasse A moeten kopen. Vraag een installateur ook naar het geluidsniveau, zodat u geen geluidsoverlast creëert met uw klimaatbeheersing.

Offertes aanvragen

Werkzaamheden: (*)
Voordelen op een rijtje:

  • Airco experts uit Halsteren
  • Vrijblijvend offertes aanvragen
 
Via Airco Expres komt u direct in contact met een erkende airconditioning installateur uit Halsteren voor installatie, reparatie en onderhoud. Wij garanderen vakwerk tegen een scherpe prijs.

Recente projecten

Airconditioning

Airco reparatie Halsteren

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt de uitkomst indien u op zoek bent naar zekerheid. Uw systeem gaat langer mee, de energiekosten vallen goedkoper uit door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij reparatie. Wanneer u een onderhoudscontract voor uw airconditioning wilt afsluiten dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat onze specialisten uit Halsteren u te bieden hebben op het gebied van een onderhoudscontract? Vul dan eens vrijblijvend het contactformulier in.

  • Airconditioning onderhoud en reparatie
  • Leveren en plaatsen airco’s in Halsteren
  • Zowel vaste als mobiele airco’s
  • Airco’s tegen scherpe prijzen
  • Deskundige specialisten, goede service

Tevreden klanten

P. Nauta – Halsteren
Ons kantoor werd erg warm zodra de zon tevoorschijn komt. De arbeidsproductiviteit ging toen vaak omlaag omdat het werkklimaat niet optimaal was. Het was tijd om een airco te kopen. Via Airco Expres hebben wij een offerte aanvraag gedaan. Al snel ontvingen wij diverse aanbiedingen. We hebben het aanbod van een bedrijf uit Halsteren aangenomen en de productiviteit is weer op peil.

Familie Sanders – Halsteren
Wij hebben een airco onderhoudscontract afgesloten via één van de experts van Airco Expres uit Halsteren. Onze airconditioning wordt nu periodiek nagekeken en onderhouden. Erg gemakkelijk en bovendien niet duur, we betalen nu geen voorrijkosten. We zijn zeer tevreden over deze service.

 
 
Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan. U ontvangt spoedig een reactie!
binnenunit of buitenunit

Airco met of zonder buitenunit?

Bij het kopen van een nieuwe airconditioning heeft u de keuze uit een model met of zonder een buitenunit. Een klimaatbeheersing met een buitenunit werkt nou eenmaal beter dan één zonder. Daarbij produceert de buitenunit het meeste geluid, waardoor u hier in uw woning in Halsteren geen last van heeft. In sommige gevallen is een buitenunit niet mogelijk of overbodig. Bijvoorbeeld als u de klimaatbeheersing slechts enkele weken per jaar gebruikt, of als u graag een mobiele unit wilt hebben zodat u het apparaat kan verplaatsen. Het voordeel van klimaatbeheersing zonder buitenunit is de eenvoud van de installatie.

mobiele airconditioning

Mobiele airconditioning

Wanneer u ervoor kiest om een mobiele airconditioning te kopen, kiest u voor een type dat overal naar te verzetten is. Zo verkoelt u eenvoudig gericht gedeelten van een kamer en beïnvloedt u zelf de klimaatbeheersing. Ook in het geval van een mobiel aircosysteem moet de warme lucht afgevoerd worden. Daarom zit er veelal een afvoer aan die u door een raam naar buiten kunt hangen. Is er sprake van een defect aan uw apparaat? Dan staan wij tevens in voor de reparatie en het onderhoud. Ook dat is een onderdeel van onze service.

airco installatie Halsteren

Airco installatie

De installatie van een nieuwe airconditioning bestaat uit twee verschillende onderdelen: de montage en het in bedrijf stellen van uw klimaatbeheersing. Als u geen ervaring heeft met de installatie van airconditioning, laat dan uw klimaatbeheersing plaatsen en installeren door een ervaren installateur uit Halsteren. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van het type airco dat u heeft aangeschaft, maar voor de installatie van een standaard model kunt u rekenen op €500,- tot €650,-. Tijdens deze standaard installatie worden de binnen- en buitenunit binnen 4 meter van elkaar geplaatst, wordt de elektrische aansluiting geregeld en wordt de werking van de airco gecontroleerd. Tot slot krijgt u na de installatie een korte instructie van de installateur.

 
 
Multi split airco Halsteren

Multi-split

Wanneer u behoefte hebt aan het verwarmen of koelen van meerdere ruimtes tegelijk, dan raden wij het kopen van een multi-split airconditioning aan. Bij een dergelijke vorm van klimaatbeheersing worden meerdere binnenunits gekoppeld aan één enkele buitenunit. De airco units kunnen eventueel ook de ruimtes reinigen, ventileren of ontvochtigen. Dit maakt ze zeer geschikt voor kantoren en winkels. Bij dit systeem kunt u kiezen voor binnendelen in diverse varianten zoals een wandmodel, plafond inbouw of vloermodel. Daarnaast is zowel een centrale als decentrale bediening of een combinatie van beide mogelijk. Een multi-split airco staat bekend om het lage energieverbruik, waarmee u tevens profiteert van een jarenlange fabrieksgarantie.

Single split airconditioning

Single split

Een single split airconditioning is gericht op het koelen en verwarmen van één enkele ruimte. Hierbij zijn diverse vormen van binnen onderdelen mogelijk, zoals wand- en vloermodellen en plafond in- en opbouwen. Deze installatie heeft minimaal een koelvermogen van 2.6 kW en is in de meeste gevallen voorzien van een warmtepomp van minstens 2.8 kW voor de verwarming. U kunt de klimaatbeheersing uitbreiden met het kopen van een luchtfilter, droogfunctie, timer en meerdere luchtventilator standen. Hebt u behoefte aan rust in huis? Kies dan voor een fluisterstil model. De prijzen hiervoor liggen iets hoger, maar u hoort niets van het koelsysteem of de verwarming. Vraag eens naar de mogelijkheden. Wij geven u graag advies voor de beste keuze in uw situatie!

VRF Systeem

VRF systeem

Naast single, en multi-split systemen is er ook een VRF airconditioningsysteem op de markt. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit betekent dat de hoeveelheid koudemiddel binnen het systeem varieert wat de capaciteit beïnvloedt. Het VRF systeem is een compleet klimaatsysteem met meerdere binnen- en buitenunits, waardoor het geschikt is voor het koelen, ventileren en verwarmen van complete gebouwen. Een VRF installatie kan daarom zowel als centrale verwarming als centrale airconditioning worden gebruikt. Het eveneens mogelijk de units te koppelen aan een vloerverwarming. Een VRF systeem is zowel lokaal als op afstand te bedienen, wat leidt tot een hoog gebruiksgemak en wooncomfort. Vraag eens naar de diverse mogelijkheden!

 
 

Waar in huis een airco plaatsen?

U kan uw klimaatbeheersing systeem in praktisch elke ruimte in uw woning laten plaatsen. Het systeem biedt verkoeling in ruimtes waar u vaak verblijft. Dit kan uw woonkamer of keuken zijn, maar het plaatsen van een airconditioning in uw slaapkamer is ook geen overbodige luxe. Met behulp van een multi-split systeem kan u zelfs in meerdere ruimtes van uw woning in Halsteren een klimaatbeheersing systeem plaatsen die op één buitenunit aangesloten zijn. Als u de installatie overlaat aan een ervaren installateur uit ons netwerk, dan kan deze u adviseren over de beste locatie.

Prijzen

De kosten van klimaatbeheersing hangen sterk af van het merk en type model dat u wilt kopen. Er zijn in Halsteren al verschillende mobiele systemen verkrijgbaar vanaf €300,-. Het voordeel hiervan is dat er geen uitgebreide installatie nodig is, waardoor u hem zelf eenvoudig kan plaatsen. Daarnaast kan u een mobiele unit ook eenvoudig in andere ruimtes plaatsen. Laat u liever een vast model met een buitenunit plaatsen voor optimale verkoeling? Dan kan u rekenen op een startprijs vanaf €1.5000,-. Als u meerdere ruimtes wilt verkoelen met behulp van een multi-split model, dan betaalt u per extra unit tussen de €800,- en €1.000,-.

 
 
airco merken

Mitsubishi

Mitsubishi airconditioningDe systemen voor klimaatbeheersing van Mitsubishi zijn van hoge kwaliteit en kennen een grote duurzaamheid. Zo wordt tijdens het productieproces gelet op de beperking van het energieverbruik. Naast aandacht voor het milieu schenkt men bij Mitsubishi echter ook aandacht voor de klant. Daarom is elke vorm van airconditioning gericht op individueel comfort. Dit betekent dat u naar gelang uw wensen het binnenklimaat aan kunt passen met behulp van diverse eenvoudig te bedienen functies.

Panasonic

Panasonic airco'sHoewel Panasonic beter bekend is van de fotocamera’s, leveren zij al jaren hoogwaardige aircosystemen voor zowel hotels als restaurants en particulieren. Woont u in Halsteren en bent u op zoek naar een single of multi split unit die hoge prestaties levert, en tevens de omgeving zuivert? Dan is een airconditioning van Panasonic een goede keus. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste model en de eventuele installatie.

Daikin

Airco DaikinAl lange tijd is Daikin een speler op de markt voor klimaatbeheersing. Het bedrijf specialiseert zich in HVAC-R systemen, en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast kenmerkt Daikin zich door een hoge mate van service, via de slogan: wij maken het u steeds comfortabeler. Ook in Nederland biedt Daikin een speciale service-afdeling. De medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een model, en zorgen voor hulp bij installatie en reparatie.

 
 
 

Carrier

Carrier airconditioningWilt u graag een mobiele airco van topkwaliteit? Fabrikant Carrier is wereldleider op het gebied van koel- en verwarmingssystemen. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van duurzame oplossingen op het gebied van airconditioning voor zowel residentiële en commerciële klanten. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen verbetert het bedrijf zichzelf continu naar aanleiding van technologische innovaties en duurzaam ondernemen. Onze leveranciers uit Halsteren voorzien u graag van meer informatie.

Toshiba

Toshiba aircoIn 1939 is het bedrijf Toshiba ontwikkeld, toen twee Japanse uitvinders de handen ineen sloegen. De oprichters focusten zich op het ontwikkelen van producten die het leven van mensen verbeteren. Sindsdien maakt Toshiba artikelen die de kwaliteit van leven een stuk aangenamer maken. Vandaag de dag levert het bedrijf een grote range aan producten en diensten wereldwijd, waaronder systemen voor klimaatbeheersing. Deze zijn zowel van hoge kwaliteit als fluisterstil.

Samsung

samsung airconditioningUit onderzoek is gebleken dat mensen zich het prettigst voelen bij een zekere temperatuur en vochtigheidsgraad, waarbinnen zij tevens de beste prestaties leveren. Bij Samsung heeft men daarom een airconditioning ontworpen waarbij deze twee variabelen beheersbaar zijn. Deze (mobiele) airco zorgt voor een stabiele temperatuur en houdt het vochtigheidsgehalte in de lucht in de gaten, en kan eventueel de kamer ontvochtigen. U zult heerlijk door kunnen werken, zelfs tijdens een hittegolf.

 
 

Airco onderhoud

Na het kopen van een airco bij één van de leveranciers uit Halsteren is het van belang dat deze van het juiste onderhoud wordt voorzien. Hoewel wij aanraden jaarlijks een vakman in te schakelen voor een grondige service, is het mogelijk een deel van dit onderhoud zelf uit te voeren. Het is ten eerste belangrijk om de buitenunit van uw single- of multi-split unit schoon te houden. Wanneer vuil of andere voorwerpen deze blokkeren, dan loopt u het risico op een slechte werking, ongezonde lucht of zelfs een verhoogd energieverbruik. Ten tweede dient u ook de binnenunit schoon te houden. Dit is met name belangrijk vanwege eventueel stof dat zich bij dit gedeelte ophoopt. Daarnaast kunnen er schimmels in het apparaat ontstaan wanneer u deze niet schoonhoudt.

Filter schoonmaken

Naast het schoonmaken van de binnen- en buitenunit is het ook van belang om de filters regelmatig te reinigen. Tijdens veelvuldig gebruik zoals in de zomermaanden moet u dit maandelijks doen. De filters kunt u reinigen met behulp van een wasmachine of stofzuiger, afhankelijk van het model. Vooral als u last hebt van allergieën moet u deze vaak reinigen. Vraag uw installateur naar speciale filters. Denkt u dat het koelmiddel moet worden bijgevuld? Neem dan contact op met een professional. Deze kan met de juiste gereedschappen en technieken het koelmiddel snel en vakkundig bijvullen. Vul eventueel ons contactformulier in voor meer informatie.

 
 

Tevreden klanten

S. Bekker – Halsteren
“In de zomermaanden wordt het erg warm op onze slaapkamer op zolder, dus wilden wij hier een mobiel systeem plaatsen. Via airco-expres hebben wij offertes aangevraagd en konden zo een leverancier uit Halsteren kiezen. Na het plaatsen hebben wij direct een onderhoudscontract aangesloten zodat deze periodiek wordt nagekeken.”
K. de Jong – Halsteren
“Ik heb in Halsteren een kapperszaak aan huis, waar het ’s zomers erg warm werd. Vervelend voor de klanten, maar ook voor mij. Ik heb een aantal offertes aangevraagd en ben verder gegaan met de installateur die me de beste prijs kon geven.”
 
 

Offertes aanvragen

Wilt u meer weten over onze service in Halsteren? Wenst u informatie te ontvangen over het kopen van de airco’s, het onderhoud, reparatie of over manieren om uw klimaatbeheersing te optimaliseren? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via het contactformulier. U ontvangt dan voorstellen van diverse partners in Halsteren. Onderdeel van deze service is dat u de mogelijkheid krijgt te vergelijken, zodat u bespaart op de totale kosten!

airco plaatsen Halsteren
 
Voor Airco Expres is geen klus te klein of te groot. U kunt bij onze specialisten in Halsteren terecht voor vaste en mobiele airco’s, onderhoud en reparatie van uw airconditioning – zowel particulieren als bedrijven.
 

Landelijk netwerk

Met enige trots melden wij dat wij zijn uitgegroeid tot een landelijk opererend netwerk van airconditioning specialisten. Klein begonnen en in de loop der tijd steeds een beetje verder gegroeid. Wij zijn niet alleen werkzaam in Halsteren, maar werken samen met meer dan 350 aircobedrijven door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij altijd bij u in de buurt aanwezig zijn, het maakt niet uit in welke provincie u woonachtig bent.

Bij u in de buurt

Doordat u te maken heeft met een team van vakmannen kunnen wij u altijd snel helpen. De kans is groot dat een van onze installateurs zich op dit moment bij u in de buurt van Halsteren bevindt voor een opdracht voor installatie, onderhoud of reparatie. Indien uw aanvraag enige spoed heeft en de installateur bezig is met een andere opdracht, dan gaan we in ons netwerk na of er een andere monteur wel beschikbaar is. Op deze manier kunnen wij u snel onze diensten aanbieden. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u in de provincie waar wij de meeste opdrachten uitvoeren.

 
 
Airconditioning prijzen

Landelijk netwerk

Missie

Airco Expres, landelijk grootste netwerk van aircobedrijven. Altijd snel bij u ter plaatse. Wij garanderen hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Bij u in de provincie

Comments are closed.