Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!


Airco installatie, onderhoud en reparatie.


Gratis offerte ontvangen

Airco Heerhugowaard

Wanneer u op zoek bent naar de beste systemen voor airconditioning bij u thuis of op kantoor, bent u bij de service van Airco Expres aan het juiste adres. Wij werken in Heerhugowaard samen met de juiste specialisten die zorgen voor de perfecte mate van klimaatbeheersing bij u thuis. Wij installeren diverse typen vaste en mobiele vormen van airconditioning. Naast installatie zorgen de specialisten uit ons netwerk ook voor onderhoud en reparatie van uw klimaatbeheersing. Vraag gratis een vrijblijvend offerte aan voor service van professionals bij u in de buurt.

Start de gratis offerteaanvraag!

Welke airco is voor mij geschikt?

Bij ons kiest u uit veel verschillende systemen voor verkoelen en verwarmen, die u kunt kopen of huren. Wanneer u de keuze maakt voor een mobiele airconditioning, kiest u voor een verkoelingssysteem dat u zelf kan verplaatsen. Een andere optie is om te kiezen voor split unit. Het voordeel van een dergelijke split airco is dat u met één buitenunit diverse kamers verfrist. Zo onderhoudt u de klimaatbeheersing op een perfecte wijze!

  • Installeren van mobiele airconditioning.
  • Erkende specialist in klimaatbeheersing.
  • Altijd snelle service in Heerhugowaard.

Airco Heerhugowaard

Airconditioning kapot?

Is uw aircosysteem kapot, dan is dat geen reden tot paniek. De professionals uit onze service kunnen deze namelijk gemakkelijk repareren. Ze gebruiken hiervoor de meest moderne materialen, met als doel de airconditioning in uw huis direct weer op het oude niveau te krijgen, waardoor u weer geniet van de juiste klimaatbeheersing. Wij helpen u graag in Heerhugowaard!

Via Airco Expres komt u direct in contact met een erkende airconditioning specialist uit Heerhugowaard voor installatie, reparatie en onderhoudswerk. Wij garanderen vakwerk tegen een scherpe prijs.


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Heerhugowaard staan altijd voor u klaar!

Gratis offerte ontvangen

Airco kopen, waar op letten?

Wie een airco wil kopen, moet aan verschillende factoren aandacht besteden. Zo is het ten eerste belangrijk om bij het kopen van airconditioners te letten op het koelvermogen van het apparaat. Het benodigde koelvermogen berekent u met behulp van de inhoud van de te koelen ruimte en de nodige koelfactor (30,40 of 50). Daarnaast is het bij het kopen van elektrische apparaten verstandig te kijken naar het stroomverbruik en het energielabel. Eventueel is de installatie van een extra groepenkast verstandig. Tot slot adviseert menig installateur uit ons netwerk in [var] om aandacht te besteden aan de onderhoudseisen en –kosten.

Bij Airco Expres staat u centraal. Wij werken alleen samen met de beste specialisten uit Heerhugowaard die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Airconditioning Heerhugowaard

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u verschillende voordelen, zo gaat uw airco langer mee, zullen uw energiekosten lager uitvallen door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij het reparatiewerk. Airco Expres uit Heerhugowaard biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat u er ook in de warme dagen lekker koel bij zit! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Airconditioning onderhoud en reparaties
  • Vervangen en installeren van airco’s in Heerhugowaard
  • Levering van zowel vaste als mobiele airco’s
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Advies op maat
  • Deskundige specialisten

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

Airco met of zonder buitenunit?

De keuze voor het kopen van een bepaalde airconditioner is niet zomaar gemaakt, omdat er een groot aantal kleinere keuzes is die u hierbij dient te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen tussen een klimaatbeheersing met of zonder een buitenunit. Het grote voordeel van buitenunits is dat u hierbij geen geluidsoverlast hebt van de ventilator. Daarnaast is het gemakkelijk om multi-split systemen met een buitenunit te plaatsen voor de verkoeling van meerdere ruimtes. Het nadeel van buitenunits is dat de installatie over het algemeen iets duurder uitvalt, en dat ook het onderhoudswerk lastiger is, omdat de unit lastiger te bereiken is.


airco expres klantenreview“Onze airco had het begeven. Gelukkig kwam de monteur van Airco Expres snel bij ons langs voor de reparatie. We hebben direct een onderhoudscontract afgesloten. Er wordt nu periodiek onderhoud gepleegd door een erkend aircobedrijf uit Heerhugowaard. We zijn tevreden over de service, snelheid en kwaliteit van de offerte.”
J. Luimstra – Heerhugowaard

airco expres klantenreview“Wij hebben een zolderkamer omgebouwd naar een slaapkamer. Een nadeel is dat het daar erg heet kan worden. Daarom waren we op zoek naar een airconditioning leverancier en zodoende kwamen we terecht bij Airco Expres Heerhugowaard. We zijn erg tevreden over de prijzen en service!”
Fam. Hueting – Heerhugowaard


Mobiele airconditioning

Kiest u voor een mobiele airco, dan geniet u van een verplaatsbaar verkoelingsysteem. U kunt hiermee zelfs gericht op verschillende plaatsen verkoelen, zodat u de klimaattechniek zelf in de hand houdt. Er is bovendien geen installateur voor nodig om dit aircotype bij u te installeren. De installatie is slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact, afvoer door een open raam, en gaan! Een mobiel aircosysteem is echter minder sterk dan een vaste airconditioning. Het is voor het apparaat makkelijker om de temperatuur constant te houden dan deze flink naar beneden te brengen. Zorg er daarom voor dat u hem al aanzet voordat het te warm wordt in de kamer.

Airco installatie Heerhugowaard


Airco installatie

Evenals het bijvullen is ook de installatie van de klimaatbeheersing een klus die u eigenlijk volledig dient over te laten aan de vakman. Kiest u voor een multi-split oplossing? Dan zal de installateur de buiten- en binnenunits voor u plaatsen, het boorwerk voor de leidingen afhandelen, en de elektrische aansluiting verzorgen. Ook de condensafvoer en het afstellen van de onderdelen valt onder de ondersteuning van een erkend installateur. Hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om een deel van het installatiewerk eigenhandig uit te voeren, bijvoorbeeld de voorbereidingen op de elektrische aansluiting of het schilderwerk voor een mooi afgerond geheel.

multi split airco Heerhugowaard

Multi-split

Bij multi-split airconditiong systemen wordt één buitenunit gebruikt als aansturing van meerdere binnenunits. Dit betekent dat meerdere ruimtes of kamers tegelijk kunnen worden verwarmd of gekoeld. Daarnaast kan een multi-split installatie een ruimte reinigen, ontvochtigen of ventileren. Het voordeel van een multi split airco is dat op de buitenunit diverse modellen binnenunits passen. Niet alleen een wandmodel, maar ook kanaal modellen, satelliet of een plafond-inbouw sluiten hierop aan. Hoewel de buitenunit op afstand en centraal bedienbaar is, is het tevens mogelijk om elke binnenunit afzonderlijk in te stellen. Dit airconditioningsysteem is dan ook zeer geschikt voor winkels of kantoorgebouwen in Heerhugowaard.

single split airco Heerhugowaard

Single split

In de aircobranche wordt niet vaak gebruik gemaakt van de term single split systemen. In de meeste gevallen spreekt men dan van een ‘standaard’ of ‘enkel’ model. Een single split airconditioning omvat één unit die u zowel op afstand als lokaal kan aansturen. Een dergelijke installatie is geschikt voor het verwarmen, verkoelen en ventileren van een enkele woonruimte, in de meeste gevallen de woon- of slaapkamer. De meeste enkele modellen hebben een koelvermogen van 2.6 kW en zijn te combineren met een warmtepomp. De sterkte hiervan varieert tussen de 2.8 en 3.5 kW. Voor vragen over beschikbare modellen en prijzen verwijzen wij u naar het offerteformulier. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken in uw situatie.

VRF systeem

VRF systeem

VRF systemen vormen evenals de multi-split variant een geschikte oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes. Een VRF systeem biedt echter een groter bereik door de combinatie van meerdere buiten- en binnenunits. VRF systemen kunnen dan ook complete gebouwen verwarmen, koelen en ventileren. Denk hierbij onder andere aan ziekenhuizen, scholen of zorginstellingen. VRF staat hierbij voor Variable Refrigerant Flow. Dit houdt in dat de capaciteit op basis van koudemiddel binnen het aircosysteem kan variëren. Het is dan ook mogelijk om gelijktijdig in de ene ruimte te verwarmen, terwijl een andere kamer gekoeld wordt. Het VRF systeem is zowel centraal als lokaal te bedienen. Een hoog gebruiksgemak en comfort voor iedere situatie.

Waar in huis een airco plaatsen?

Het plaatsen van een airconditioningsysteem is niet aan heel strakke regels gebonden, toch is er wel een aantal zaken waarop u kunt letten om het wooncomfort zoveel mogelijk te verbeteren. Het is adviseerbaar om in ieder geval een split unit te plaatsen in de woon- en slaapkamer. Met name slapen in een gekoelde kamer levert verschillende voordelen op. Daarnaast is het verstandig om het wand- of vloermodel zo te plaatsen, dat deze de gehele lengte van de ruimte verkoelen. Zet dus geen meubilair voor de luchtstroom, en verkoel niet enkel een klein hoekje van de kamer. U profiteert zo gegarandeerd van het beste resultaat.

Prijzen

Klanten uit Heerhugowaard vragen regelmatig naar de prijzen voor het kopen van een aircosysteem. Het is echter lastig om een exacte prijsindicatie te geven. De prijzen hangen namelijk sterk af van het model dat u kiest, de eisen die u aan de capaciteit stelt, en in hoeverre u de installatie overlaat aan een erkend installateur. Kijken we naar de plaatsing van een enkelvoudige mobiele airco in de slaapkamer, dan vallen de kosten rond de €800,-. Nieuwsgierig naar de extacte kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.


Mitsubishi airco Heerhugowaard

Mitsubishi

Mitsubishi is een Japans bedrijf dat in 1921 de Mitsubishi Electric dochtermaatschappij begon. De drie diamanten in het logo van Mitsubishi vormen de kernwaarden van het bedrijf. Eerlijkheid, creativiteit en motivatie vormen de grondvesten waarop Mitsubishi haar bedrijf heeft gebouwd. Mede daardoor zijn ze nu een wereldmerk dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van huishoudelijke apparatuur, elektronica, industriële apparatuur, klimaatbeheersing en vele andere elektronische toepassingen.


Panasonic airconditioning Heerhugowaard

Panasonic

De eerste keer dat Panasonic zich mengt in de wereld van koelen en verwarmen is in 1936. In dit jaar produceren zij een elektrische tafelventilator. Ruim 20 jaar later wordt het airconditioningsysteem voor thuisgebruik uitgebracht. Deze lichtgewicht airco was eenvoudig boven ramen te installeren en verbeterde het leven van de Japanse huishoudens aanzienlijk door de klimaatbeheersing. Tegenwoordig streeft Panasonic naar airconditioners met een 0 CO2 uitstoot om het milieu te sparen.


Daikin airconditioning

Daikin

Daikin is voor de meeste mensen niet zo bekend als de vorige twee wereldmerken, maar heeft zeker op het gebied van airconditioning producten haar sporen wel verdiend. Zij biedt airco klimaatbeheersing aan voor bij u thuis in Heerhugowaard , commercieel en industrieel. De nieuwste airco modellen van Daikin maken gebruik van een invertertechnologie. Daarnaast kunnen alle airconditioners naast het koeler maken van de ruimte, deze ook verwarmen. Daikin staat bekend om haar fluisterstille machines.


Carrier airco Heerhugowaard

Carrier

Carrier is een bedrijf van wereldformaat en levert airco modellen voor thuisgebruik, commerciële en industriële toepassingen. Hun credo is dat er alleen optimaal gepresteerd kan worden als er ook een optimaal leefklimaat is. Door de ruim 100 jaar ervaring weten zij hun producten zo te innoveren dat zij een totaalproduct leveren dat van uitstekende kwaliteit is. Dit Amerikaanse bedrijf heeft verscheidene dealers in Nederland.


Toshiba airconditioning

Toshiba

De airco modellen van Toshiba zorgen voor ideale klimaatbeheersing tijdens het wonen, werken, winkelen, in de vrije tijd, tijdens de studie en zelfs in zorg. Het is daarom ook belangrijk dat ze een perfect binnenklimaat creëren. Toshiba levert airconditioners die zowel 1 ruimte, als 2 ruimtes en meer dan 5 ruimtes verkoelen. Door het kopen van een Toshiba airco kunt u veel geld besparen op de stookkosten voor een relatief lage investering


Samsung airconditioning  Heerhugowaard

Samsung

In de Benelux is Ambrava exclusief importeur van Samsung airconditioners. Ook voor een installateur is Ambrava een goede partner die producttrainingen aanbiedt en haar kennis ten opzichte van de airconditioning producten op peil houdt. De airco’s van Samsung hebben een mooi design en zorgen ervoor dat uw woning of kantoorpand in Heerhugowaard over klimaatbeheersing beschikt. Dankzij de MPI zone, een unieke technologie van Samsung, zuivert het de lucht van virussen en allergieën.

Airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan de airco optimaliseert u de prestaties en de levensduur. Tevens voorkomt u onnodige reparaties en bespaart u energie. Als de airco optimaal presteert verbruikt deze namelijk de minste energie. Door maandelijks het filter van uw machine te controleren of the vervangen kunt u schadelijke bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht halen. Heeft u net een nieuwe airconditioning systeem in Heerhugowaard gekocht dan zult u de eerste jaren waarschijnlijk weinig tot geen onderhoudswerk vereisen. Mocht er iets gerepareerd moeten worden dan valt dit meestal nog binnen de garantie. Het is wel verstandig om uw apparaat te laten bijvullen door een erkend installateur. De airco dient bijgevuld te worden omdat het koudemiddel in gasvorm aan het apparaat ontsnapt en daardoor steeds minder wordt. De airco werkt het beste als het level van koudemiddel optimaal is.

Airco onderhoud Heerhugowaard

Zelf reinigen

Sommige airco’s hebben zelf ook een reinigingssysteem. De machine draait zichzelf aan de hand van de eigen ventilator schoon. Hierdoor neemt de kans op stof- of vochtophoping af. Mocht u niet een airco hebben met zelfreiniger dan kunt u ons inschakelen voor de jaarlijkse controle, het schoonmaken of vervangen van de filters of het bijvullen van de airconditioning. Wij raden u aan om gebruik te maken van onze reparatie- en onderhoudsservice Zo weet u zeker dat uw vaste of mobiele apparaat altijd in goede staat zal verkeren. U kan contact opnemen voor onderhoud door ons offerteformulier in te vullen. Zo ontvangt u voorstellen van specialisten uit Heerhugowaard. Het is tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een dergelijk onderhoudscontract hebt u geen omzien meer naar het onderhouden van uw klimaatbeheersing.


airco expres klantenreview“Ik droomde al jaren van het kopen van een goede airco en afgelopen zomer was het zover. Ik vroeg een offerte aan en kreeg een mooie aanbieding van de installateur in Heerhugowaard. De installatie was in no-time geregeld er wordt ieder jaar onderhoud gepleegd.”
W. Tilstra – Heerhugowaard

airco expres klantenreview“Ik sliep ’s zomers al jaren slecht door de warmte, dus ik wilde graag een aircosysteem. De offerte die ik kreeg zag er goed uit en was scherp geprijsd, dus ben ik gelijk akkoord gegaan. Inmiddels heb ik nooit meer last van de warmte als ik ga slapen!”
R. Seitsma – Heerhugowaard


Gratis airco offerte ontvangen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor klimaatbeheersing bij u thuis in Heerhugowaard? Wilt u weten wat de tarieven worden voor reparatie? Ontvangt u graag meer informatie over koeltechnieken? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte met een scherpe prijs van ons.

Start de gratis offerteaanvraag!

Bij Airco Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste airconditioningspecialisten uit Heerhugowaard die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd en uw mobiele of vaste airconditioning snel installeren, repareren en onderhouden.

Meest bezochte pagina’s

Amsterdam | Haarlem | Alkmaar | Hilversum | Amstelveen | Purmerend | Zaandam | Hoofddorp | Den Helder | Hoorn | Heerhugowaard |