Airco laten installeren?


Bespaar op de kosten.


Gratis offertes vergelijken!

Airco merken

Wilt u graag meer weten over de verschillende airconditioning merken die wij hier bij Airco Expres aanbieden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de grootste merken in de markt van klimaatbeheersing. U kunt lezen welke nieuwe technologieën er worden toegepast en wat de voordelen zijn van de specifieke merken. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij aanbieden.

Bent u benieuwd naar de exacte aanschafprijs en prijs voor installatie? Vul het offerteformulier en ontvang vrijblijvend meerdere offertes van specialisten uit uw eigen regio. Start de gratis offerteaanvraag!

Mitsubishi

Mitsubishi airconditioningHet merk Mitsubishi kent u waarschijnlijk uit de autowereld, echter ze produceren een veel breder scala aan producten. Van fototoestellen (Nikon) tot vliegtuigen, maar ook airco systemen. De afdeling Mitsubishi Electric is al 75 jaar airconditioning comfort apparaten aan het ontwikkelen. Door topproducten te ontwikkelen met de meest vernieuwde technieken proberen ze zich te onderscheiden van hun concurrenten. Mitsubishi airconditioners onderscheiden zich op energieprestaties, geluid, milieubeleid en de verwijderingsbijdrage. Ook streven zij de normen van de Eurovent na.

Hun nieuwste producten zijn voorzien van een ClimateCare klimaatbeheersing systeem waarmee u erg gemakkelijk een koele bries realiseert op een warme zomerdag en in de winter een aangenaam temperatuur in de kamer krijgt. De inverter-warmtepomptechnologie in de airco systemen maken het een van de meeste efficiënte klimaatoplossingen die er tegenwoordig te vinden zijn. Dus goed voor de portemonnee en het milieu.

Panasonic

Panasonic airconditioningPanasonic heeft verschillende airconditioning systemen voor thuisgebruik. Naast de single split en Multi split hebben ze ook een free Multi system voor thuisgebruik. Deze productlijn is ontworpen om energie te besparen en de leefomgeving te zuiveren. Panasonic richt zich op groen en zuinig en heeft in 2013 nog de iF Product Design Award gewonnen voor design. Enkele voordelen van Panasonic klimaatbeheersing apparaten zijn:

 • Door het econavi-systeem leveren deze superstille airconditioners zuivere lucht en een schonere leefomgeving.
 • De airco systemen zijn voorzien van de anti-allergene Nanoe-G technologie waarmee zelfs de fijnste deeltjes uit de kamer gezuiverd worden. Ideaal voor mensen met een allergie.
 • Eenvoudige installatie en bediening vanaf je smartphone, tablet of pc.

Daikin

Daikin airconditioningDaikin is net als sommige andere merken een grote speler met meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek. Zij ontwikkelingen hun producten met het oog op de maatschappelijke, ecologische en technologische veranderingen in de wereld. Daikin staat voor kwaliteit en bied airconditioningsystemen aan voor woningen, kantoren, winkels en huizen. Enkele voordelen van Daikin klimaatbeheersing apparatuur zijn:

 • Individuele bediening; met een infrarode afstandsbediening kunt u elke airconditioner bedienen.
 • Energiezuinig en kostenbesparend; door gebruik van speciale technieken leveren deze airconditioning klimaatbeheersing systemen een heel hoog rendement.
 • Koelen en verwarmen; naast koelen kunnen de airconditioners van Daikin ook verwarmen.
 • Flexibele montage; ideaal voor de kleinere ruimtes door het compacte uiterlijk.

Een nieuwe airconditioning aanschaffen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leveren ieder gewenst merk tegen scherpe prijzen!

Gratis offertes

Carrier

Carrier airconditioningIn de jaren ’60 is installatiebedrijf van Swaay de eerste geweest om airconditioners van Carrier te importeren. In de loop der jaren zijn zij uitgegroeid tot Carrier Airconditioning Benelux BV, een dochterdivisie van het Amerikaanse bedrijf. Het Amerikaanse bedrijf dat in 1902 haar basis legde als uitvinder van airconditioning stelt haar internationale kennis aan Nederlandse installatiebedrijven omdat deze de markt het best kennen. Door de nieuwste technieken te gebruiken probeert het op een verantwoordelijke manier een oplossing te bieden voor mens en milieu. U kunt zich dus het beste laten voorlichten over een Carrier product voor u op maat door een van de aangesloten Carrier-dealers. Zij adviseren het optimale systeem voor u thuis.

Toshiba

Toshiba airconditioningHet merk Toshiba vindt zijn oorsprong in Japan als in 1939 twee grote Japanse uitvinders de handen ineen slaan. Doordat er twee uitvinders aan de basis van dit merk staan zijn zij de vernieuwers in de branche. Toshiba airconditioners worden nu al ruim 40 jaar in Nederland geleverd. Zij bieden een single- of een Multi-splitsysteem , maar ook een alles in 1 systeem waarmee ook van warm tapwater kan worden voorzien en eventueel vloerverwarming. Andere positieve eigenschappen van Toshiba airconditioning appraten zijn:

 • Alle systemen kunnen koelen en verwarmen
 • Eenvoudige bediening door een afstandsbediening
 • Diverse filtersystemen die zorgen voor een perfecte zuivering van de lucht
 • Relatief lage investeringskosten

Samsung

Samsung airconditioningSamsung heeft in de afgelopen twintig jaar een enorme opmars gemaakt, ze zijn actief in tal van branches, zo ook op het gebied van klimaat. De Samsung airco’s worden in Nederland exclusief gedistribueerd door Ambrava. Ze bieden verschillende modellen aan:

 • Single split; 1 buitenunit gekoppeld aan 1 binnenunit. Afhankelijk van de ruimte kunt u dan kiezen voor een van de volgende modellen: wandmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en vloer/plafond modellen.
 • Free Joint Multi Systeem; Hierbij kunt u meerdere ruimtes conditioneren.
 • Digital Variable Multi Systeem; Geschikt voor scholen, kantoren, etc.
 • Eco Heating Systeem; lucht-water en een lucht-lucht waterpomp in 1.
 • Energie Regeneratie Ventilatie; Met dit systeem heeft u altijd een prettig klimaat thuis op een energie-efficiënte en milieubewuste manier.
 • Bedieningssystemen; Door gebruik te maken van slimme controlesystemen worden de Samsung modellen op een optimale manier benut.

Tristar

Tristar airconditioningTristar Europe B.V. is in de jaren ’80 opgericht en daarmee het bedrijf in het rijtje van airconditioning merken dat waarschijnlijk het minst bekend is. Ze hebben klanten in 30 landen en zijn een snel groeiende speler in de branche. Zij bieden een kleine selectie aan airconditioning systemen aan voor een betaalbare prijs. Al hun producten uit het assortiment voldoen aan de ISO 9001 kwaliteitsnorm en hebben energie klasse A. Ze bieden zowel vaste airconditionings aan met inverter alsmede mobiele airco modellen.

Sharp

Sharp airconditioningSharp is net als Toshiba een Japanse onderneming met de in 1968 opgerichte Sharp Electronics Europe als hun dochteronderneming in Europa. Het verschil tussen de twee is dat Sharp een veel kleinere speler is op de markt die zich voornamelijk richt op portable airconditioning modellen. Momenteel bieden ze alleen de CV-P09FR aan, een mobiel airconditioner die ideaal is voor in slaapkamers. Men kan deze gebruiken als lucht ontvochtiger, luchtreiniger, ventilator en om te koelen. Andere eigenschappen van de CV-P09FR zijn:

 • Geluidsarme werking (slechts, 36dB)
 • Een plasmacluster luchtzuiveringsmethode voor goede reiniging van de lucht die tevens werkt tegen ongewenste geurtjes.
 • Lucht ontvochtingscapaciteit van 28 liter per 24 uur.

Offertes aanvragen

Wilt u weten wat in uw thuissituatie de beste oplossing is voor klimaatbeheersing? Of misschien weet u al exact wat u wilt maar bent u benieuwd naar een overzicht van de prijzen? Vraag gratis meerdere offertes aan via de offertepagina en wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt door een specialist uit ons netwerk. Vul het offerteformulier zo precies mogelijk in zodat wij u aanvraag naar de juiste specialist kunnen doorsturen. Wij zijn u graag van dienst!