Mobiele airco laten installeren?


Bespaar op de kosten.


Gratis offertes vergelijken!

Mobiele airco

Een mobiele airco is ideaal voor het creëren van een behaaglijk klimaat in een bepaalde ruimte. Denkt u bijvoorbeeld aan een kantoorruimte, woon- of slaapkamer, garage of keuken.

Wilt u besparen op de kosten van een mobiele airco? Vergelijk dan gratis offertes! Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal offertes. Geheel vrijblijvend! U zit dus nergens aan vast.

Start de gratis offerteaanvraag!

Gemakkelijk en gebruiksklaar

Een mobiele airco is, zoals de naam al zegt, gemakkelijk te verplaatsen. De meeste zijn namelijk voorzien van wieltjes en qua gewicht prima verplaatsbaar. Bij de meeste mobiele airco’s wordt de koude lucht aan de boven- of voorzijde in de ruimte geblazen en gaat de warme lucht in een afvoerslang naar buiten.

Mobiele airco; de voor- en nadelen

Een mobiele airco is dé oplossing voor als u een niet al te grote ruimte wilt voorzien van een prettig binnenklimaat. De mobiele airco is namelijk eenvoudig te plaatsen, gebruiksklaar bij aanschaf, inzetbaar op ieder moment, niet duur, kan (afhankelijk van het model) ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen en behoeft geen inbouw- of installatiewerkzaamheden.

Natuurlijk zit er, vergeleken met een permanent airco systeem, ook een aantal nadelen aan een mobiele airco. Zo is het energieverbruik en de geluidsproductie vaak iets hoger en past de vormgeving van het apparaat niet altijd bij dat van de omgeving.

Maar al met al is de mobiele airco een uitstekend middel voor het veraangenamen van het binnenklimaat. Veel bedrijven, maar ook particulieren zijn inmiddels voorzien van één of meerdere mobiele airco’s. Overweegt u ook de aanschaf van een airconditioning, in vaste dan wel mobiele vorm? Of behoeft uw huidige airco systeem een onderhoudsbeurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op. Profiteer en geniet van een prettig binnenklimaat.