Multi split airco laten installeren


Bespaar op de kosten.


Gratis offertes vergelijken!

Multi split airco

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand, of wilt u meerdere ruimtes in uw woning tegelijk verkoelen? Dan is een multi split airconditioning een goede keuze voor u. Deze vorm van klimaatbeheersing maakt gebruik van één buitenunit waaraan diverse binnenunits worden gekoppeld. Doordat de grootste unit buitenshuis wordt geplaatst, neemt de airconditioning weinig ruimte in, en zult u geen last hebben van geluidsoverlast. Op deze pagina vindt u meer informatie over de voor- en nadelen van een multi split airco, de prijzen en merken waarin deze geleverd worden.

Hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie voor een airconditioning unit naar uw wensen? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen. Start de gratis offerteaanvraag!

Voor- en nadelen

Een multi split airco maakt gebruik van dezelfde binnendelen als bij een single-split systeem. Dit betekent dat de werking ook vrijwel hetzelfde is. Het grote voordeel van een multi split airco is dat u deze kunt inzetten voor het koelen van meerdere ruimtes tegelijk of apart van elkaar. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in centrale bediening, individuele bediening of een combinatie van beide. Daarnaast kan een dergelijk klimaatbeheersing niet alleen de ruimte koelen, het kan deze ook reinigen, ontvochtigen of ventileren. Dankzij het unieke systeem heeft een multi split unit een zeer laag energieverbruik, en krijgt u een jarenlange fabrieksgarantie in combinatie met een onderhoudscontract.

Benieuwd naar de prijzen van een multi split airco?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend offertes aan en u ontvangt spoedig een prijsoverzicht toegestuurd. Snel, gemakkelijk en kosteloos!

Gratis offertes

Diverse modellen

Een multi split airconditioning is, evenals de single variant verkrijgbaar in verschillende modellen voor de binnen unit. Denk hierbij onder andere aan een vloermodel, wandmodel, plafondmodel in onderbouw en inbouw. Een plafond inbouw neemt bijvoorbeeld de minste ruimte in, maar kent een langere verbouwtijd en hogere kosten. Vraag bij een leverancier naar de diverse mogelijkheden en de prijzen die hier aan vast zitten. De buiten unit zal tegen een wand of op het dak worden vastgezet door een erkend bedrijf, hier heeft u geen omzien naar.

Merken en prijzen

Er zijn diverse bekende merken aanwezige op de airconditioning markt, zo ook voor multi split systemen. Eén van de meest verkochte merken is Mitsubishi. Zij verkopen airco onderdelen tegen hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Mitsubishi is bovendien één van de merken die druk bezig is met het verbeteren van het rendement van producten en besparing op energieverbruik. Dankzij hun unieke energie-uitwisseling systeem kunt u binnen vijf jaar de kosten voor een multi split airco terug hebben verdiend. Andere bekende merken zijn onder andere Samsung en Fiji. Ook zij leveren hoge kwaliteit producten, voor goede prijzen.

Vrijblijvende offertes

De prijzen voor een multi split airco zijn hoog, maar u krijgt er ook een heleboel voor terug. Wilt u weten hoeveel het kost om één buiten unit en diverse binnendelen aan te schaffen? Of hebt u vragen over de exacte werking? Vul dan op het offerteformulier uw exacte wensen ten aanzien van een airconditioning in. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en zorgen ervoor dat u snel vrijblijvende offertes van meerdere specialisten uit uw regio ontvangt.