Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!


Airco installatie, onderhoud en reparatie.


Gratis offerte ontvangen

Airconditioning Amersfoort

Bij de service van Airco Expres Amersfoort selecteren wij voor u de beste bedrijven rondom airconditioning uit de omgeving. De bij ons aangesloten airconditioning monteurs zijn met zorg door ons verzameld, waardoor we u klimaattechniek van kwaliteit en een scherpe prijs kunnen garanderen. Daarnaast bent u verzekerd van bedrijven met jarenlange ervaring en een scala aan producten en diensten. Zeg vaarwel tegen die slapeloze warme nachten en die zweterige werkruimte dankzij een klimaatbeheersing van onze service. Vraag gelijk gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Start de gratis offerteaanvraag!

Allround service

Dat brede aanbodpakket van onze partners uit Amersfoort omhelst niet alleen de levering en het plaatsen van mobiele, dan wel permanente airconditioning exemplaren. Ook snelle en betaalbare reparatie, onderhoud een onderhoudscontract en service horen daar bij. Zodoende zit u nooit meer lang in onaangename warmte.

Airco Amersfoort

Waarom Airco Expres Amersfoort?

Doordat wij de aangesloten bedrijven zorgvuldig selecteren en controleren, leveren wij u uitsluitend de beste kwaliteit. Kwaliteit en snelle installatie tegen een scherpe prijs. Bovendien werken alle partners met alleen de beste producten waardoor u er zeker van bent dat u over een klimaatbeheersing beschikt van topkwaliteit.

Voordelen:

 • Scherpe prijs en hoogwaardige kwaliteit
 • Airco specialisten uit Amersfoort
 • Makkelijk en snel een offerte in huis
 • Mobiele en vaste klimaatbeheersing
 • Gegarandeerde service en hoge klanttevredenheid
 • Professioneel onderhoud en reparatie

Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Amersfoort staan altijd voor u klaar!

Gratis offerte ontvangen

Airco kopen, waar op letten?

Het kopen van een nieuwe airco in Amersfoort is lastig, omdat er zoveel verschillende modellen verkrijgbaar zijn. Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een nieuw klimaatbeheersing installatie? Vraag u zich dan eerst af wat u met de airco wil kunnen. Is koelen voldoende, of wilt u ook de luchtvochtigheid aanpakken? Wilt u de complete woonkamer kunnen verkoelen of voldoet het plaatsen van een kleinere airco op de slaapkamer? Vergeet ook niet het energielabel van de airconditioning te controleren. Hoe beter het energielabel, hoe minder energie de airconditioning kost. Tot slot is het ook geen slecht idee om de airconditioning eens aan te zetten om zeker te weten dat u geen last gaat krijgen van het geluid.

Voor Airco Expres is geen klus te klein of te groot. U kunt bij onze specialisten in Amersfoort terecht voor vaste en mobiele airco’s, onderhoud en reparatie van uw airconditioning – zowel particulieren als bedrijven.

Airconditioning Amersfoort

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt de uitkomst indien u op zoek bent naar zekerheid. Uw systeem gaat langer mee, de energiekosten verlagen door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij reparatie. Wanneer u een onderhoudscontract voor uw airconditioning wilt afsluiten dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat onze specialisten uit Amersfoort u te bieden hebben op het gebied van een onderhoudscontract? Vul dan eens vrijblijvend het contactformulier in.

 • Airconditioning onderhoud en reparatie
 • Leveren en plaatsen van airco’s in Amersfoort
 • Zowel vaste als mobiele airco’s
 • Airconditioning tegen scherpe prijzen
 • Deskundige specialisten, goede service

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

Airco met of zonder buitenunit?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een klimaatbeheersing in Amersfoort, dan heeft u vast ontdekt dat een airco met of zonder buitenunit kan laten plaatsen. Beide airco’s hebben zo z’n eigen voor- en nadelen. Zo werkt een klimaatbeheersing met buitenunit een stuk beter dan zonder. Daarnaast wordt het meeste geluid geproduceerd door de buitenunit, waardoor u binnen geen problemen heeft met geluidsoverlast. Daarentegen is een klimaatbeheersing zonder buitenunit een stuk voordeliger en hoeft u geen extra kosten te maken voor de installatie. Vaak gaat het om een mobiele klimaatbeheersing, waardoor u hem gemakkelijk, tijdelijk in andere kamers kan plaatsen.


airco expres klantenreview“Wij hebben een airco onderhoudscontract afgesloten via Airco Expres Amersfoort. De airconditioning wordt periodiek nagekeken en onderhouden. Erg gemakkelijk en niet duur. Ik ben zeer tevreden!”
Fam. Sanders – Amersfoort

airco expres klantenreview“Ik heb in Amersfoort een zaak aan huis, waar het ’s zomers erg warm is. Vervelend voor de klanten, maar ook voor mij. Ik heb een een offerte aangevraagd via deze site. Binnen een paar dagen na akkoord op de offerte kwam een monteur langs en was de temperatuur op kantoor een stuk aangenamer.”
K. de Jong – Amersfoort


Mobiele airconditioning

Wilt u graag een airconditioning aanschaffen voor meerdere ruimtes maar heeft u hier geen budget voor? Dan is de aanschaf van een mobiele airco wellicht het overwegen waard. Een mobiele unit is in aanschaf een stuk voordeliger dan een complete airco. Daarbij kan u met een mobiele airco eenvoudig meerdere ruimtes afwisselend van elkaar verkoelen, en met een vaste airco bereikt u dit resultaat enkel met een multi-split apparaat. Omdat de installatie van een mobiele unit erg simpel is, kunt u dit eenvoudig zelf afhandelen. Zo bespaart u ook nog eens de kosten voor de installatie!

Airco installatie Amersfoort


Airco installatie

Na het kopen van een klimaatbeheersing systeem, volgt het plaatsen. De installatie moet op de juiste manier verlopen zodat uw airconditioning naar behoren werkt. Heeft u hier geen ervaring mee? Laat uw klimaatbeheersing dan plaatsen door een erkend installateur uit ons netwerk in Amersfoort. De kosten voor de installatie verschillen per merk en model, maar over het algemeen bent u hier €500,- tot €650,- aan kwijt. De installateur verbind de binnen- en buitenunit, monteert de installatie en controleert of de airco naar behoren werkt. Tot slot wordt alle gemaakte rommel opgeruimd en krijgt u als gebruiker een korte instructie van de installateur.

multi split airco Amersfoort

Multi-split

Een vaste unit is de meest gebruikte airconditioning vorm. Als u besluit dit exemplaar te kopen of huren, heeft u de keus uit twee systemen: een enkele unit waarbij u één binnen en buitenunit krijgt, of een multi-split airco. Een multi split klimaatbeheersing model is geschikt voor het verwarmen of verkoelen van meerdere ruimtes tegelijk. Hierbij is het mogelijk om de mate van verkoeling of verwarming per ruimte (per binnenunit) af te stellen, of de gehele installatie op afstand te bedienen. Een multi-split model wordt over het algemeen vaak toegepast bij winkels en bedrijven. Laat een erkend bedrijf de multi-split unit plaatsen. Zo voorkomt u problemen met het koudemiddel wat mogelijk leidt tot een verstoring van het milieu.

single split airco Amersfoort

Single split

Als u een airco systeem laat plaatsen, maakt u gebruik van zowel een binnen- als buitenunit. Dit leidt ertoe dat u geen last heeft van het lawaai van een ventilator of koeler: splitsystemen worden dan ook aangemerkt als fluisterstil. Een single split unit is zowel in vaste als mobiele variant verkrijgbaar. De voordelen van een vaste unit tegenover een mobiele unit, is dat eerstgenoemde meer koelvermogen heeft, minder geluidsoverlast biedt, een kleinere binnenunit heeft en verkrijgbaar is met meerdere geavanceerde opties. Zo is het mogelijk om een warmtepomp toe te voegen van 2.8 tot 3.5 kW en is vochtregulering of ventilering van de ruimte tevens een optie.

VRF systeem

VRF systeem

VRF systeem staan ook wel bekend als airconditioning verzamelsystemen. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow: deze installatie kan afhankelijk van de vraag naar capaciteit meer of minder koelingsmiddel inzetten. Dit leidt tot een mooie energiebesparing. Een VRF installatie is zowel geschikt voor het verwarmen als het koelen en ventileren van meerdere ruimtes tegelijk. Daarnaast kan zo’n installatie zowel tegelijk één ruimte verwarmen en een andere koelen. Deze airconditioning beschikt over meerdere binnen- en buitenunits waardoor het toegepast kan worden in kantoren, hotels en ziekenhuizen. De klimaat-beheersing is individueel en centraal te besturen.

Waar in huis een airco plaatsen?

Als u een klimaatbeheersing gaat kopen heeft u waarschijnlijk al een idee in welke ruimte u deze wilt plaatsen. Op het kantoor op zolder, op de slaapkamer of zelfs in de woonkamer of keuken. Wanneer u weet welke ruimte u wilt verkoelen met een airconditioning, dan kunt u berekenen wat voor koelvermogen u nodig heeft. Het koelvermogen zegt iets over de ruimte die de airco kan verwarmen. Een kleinere airco is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om een zolderkamer te verkoelen, maar zet in een ruime woonkamer geen zoden aan de dijk. Per m3 heeft u ongeveer 20 tot 40 watt vermogen nodig.

Prijzen

Bij het kopen van een klimaatbeheersing installatie in Amersfoort heeft u ontelbaar veel opties. De verschillende vermogens, merken en modellen hebben allemaal invloed op de prijs van de airco. Het plaatsen van een simpele, mobiele unit is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf €300,-. Daarentegen betaalt u voor een standaard airco toch al snel €1.500,-. Besluit u een multi-split klimaatbeheersing te kopen? Dan betaalt u nog eens €800,- tot €1.000,- voor elke extra unit. Met de kosten voor de installatie van de klimaatbeheersing kan u dus toch al snel op €2.000,- rekenen voor een nieuwe airco. Omdat de prijs voor een nieuwe airconditioning verschilt per leverancier is het altijd verstandig om een prijsopgave aan te vragen. Vul daarom snel het offerteformulier in.


Mitsubishi airco Amersfoort

Mitsubishi

Kiest u voor een airconditioning van Mitsubishi dan bent u ervan verzekerd dat deze is ontworpen met oog voor het klimaat en het milieu. Wilt u bij uw pand of bedrijf in Amersfoort een hoog kwalitatief koelsysteem, maar wilt u het energieverbruik beperken? Kom dan eens langs bij een leveranciers van airco’s van Mitsubishi. Het is mogelijk om met de juiste vorm van klimaatbeheersing het energieverbruik met wel 65% te beperken. Dit scheelt u enorm op de jaarlijkse energierekening.


Panasonic airconditioning Amersfoort

Panasonic

Bent u van plan om deze zomer thuis te blijven, en wilt u graag dat het hele huis optimaal gekoeld blijft? Bij Panasonic is het mogelijk om tot wel vijf binnenunits te koppelen aan één buitenunit. Dit betekent dat u zowel de slaapkamers als woonkamer en/of keuken van een goede airco kunt voorzien. Het is hierbij een optie om te kiezen voor verschillende soorten modellen voor de binnensystemen. Meer weten over prijzen of mogelijkheden bij u thuis in Amersfoort? Vraag een expert van Airco Expres.


Daikin airconditioning

Daikin

Daikin is een grote speler op het gebied van warmte- en koelsystemen. Uniek aan de fabrikant is dat Daikin haar eigen koudemiddelen en compressoren produceert. Hierbij wordt nauwkeurig gekeken naar het beschermen van de natuur en het milieu. Omdat Daikin de marktleider wil worden in de productie van milieuvriendelijke modellen, is er een milieumanagementsysteem opgezet. Dit speciale team let op het beperken van het afval en het energieverbruik tijdens productieprocessen.


Carrier airco Amersfoort

Carrier

Wereldleider op het gebied van koel- en warmtesystemen Carrier richt zich op zowel duurzaamheid als technologische vernieuwing. Dit betekent dat de producten zijn ontwikkeld tijdens een productieproces dat is gericht op het verbeteren van de milieuprestaties, terwijl de ontwerpen worden aangepast naar mate de technologie verandert. Carrier levert modellen van klimaatbeheersing voor zowel commerciële als residentiële klanten. Wilt u een VRF airconditioning, of een mobiele airco voor uw pand in Amersfoort? Het is allemaal mogelijk.


Toshiba airconditioning

Toshiba

Bij Toshiba draait alles om het verbeteren van de kwaliteit van leven van de klanten. Dit betekent dat de ontwerpen van het bedrijf zijn gericht op een hoog comfort en groot gebruiksgemak. Daarnaast wil men bij Toshiba de klanten inspireren. Daarom streven zij met passie en vastberadenheid innovatie en vooruitgang na. Dit moet leiden tot steeds energiezuinige concepten en originele vormgeving. Hierbij blijft de betrouwbaarheid en werking van het product gegarandeerd. Wilt u meer weten over deze producten? Vul het offerteformulier in.


Samsung airconditioning Amersfoort

Samsung

Wilt u graag een airco kopen, en verzekerd zijn van een goede service bij de fabrikant? De klantenservice van Samsung wordt over het algemeen hoog gewaardeerd. De apparaten van Samsung richten zich op twee eenvoudige variabelen; het controleren van de temperatuur en de luchtvochtigheid binnenshuis om het leefklimaat en de werkprestaties te optimaliseren. De klimaatbeheersing van Samsung kent bovendien aantrekkelijke prijzen en is leverbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Onderhoud

Na het kopen van een aircosysteem bent u voor tien jaar voorzien. Het is dan echter wel van belang dat u de installatie van het juiste onderhoud voorziet. Zo moet een airco ten eerste regelmatig worden bijgevuld met koelmiddel. Jaarlijks verbruikt u zo’n 10-15 procent bij gemiddeld gebruik, en bij een beperktere hoeveelheid koelmiddel zal het apparaat minder goed werken. Een installateur uit Amersfoort zal deze klus voor u moeten uitvoeren. Deze kan dan direct de airconditioning van een grondige service beurt voorzien, en een eventuele reparatie uitvoeren. Het periodiek onderhoud van de klimaatbeheersing kunt u ook deels zelf uitvoeren. De volgende klussen kunt u zelf doen: schoonhouden van de binnen- en buitenunit. De filters schoonmaken, in de zomermaanden raden wij aan de filters zeker maandelijks te controleren.

Airco onderhoud Amersfoort

Zelf onderhouden

Het schoonhouden van de binnenunit: Dit is met name belangrijk voor het optimaliseren van de lucht binnenshuis. Wanneer de binnenunit is bedekt met stof dan zal dit door de kamer worden geblazen,wat nadelen kan hebben voor de gezondheid. Daarnaast dient u de binnenunit schoon te houden om schimmels te voorkomen.
Het reinigen van de buitenunit: Ook de buitenunit van de klimaatbeheersing dient u regelmatig te controleren. Hierbij dient vooral te kijken naar eventuele obstakels voor de ventilator. Wanneer deze optimaal kan draaien dan zult u het energieverbruik verminderen, alsmede de geluidsoverlast.
De filters schoonmaken: Een laatste deel van het onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren is het schoonhouden van de filters. Afhankelijk van het model kunt u deze uitwassen of afstoffen. Vermoedt u dat het koelmiddel bijgevuld moet worden? Schakel dan een installateur in, deze kan met de juiste gereedschappen eenvoudig uw koelmiddel bijvullen.


airco expres klantenreview“Ik droomde al jaren van het kopen van een goede airco en afgelopen zomer was het zover. Ik vroeg een offerte aan en kreeg een mooie aanbieding. De installatie was in no-time geregeld en er wordt ieder jaar onderhoud gepleegd.”
W. Tilstra – Amersfoort

airco expres klantenreview“Ik sliep ’s zomers al jaren slecht door de warmte, dus ik wilde graag een aircosysteem. De offerte die ik kreeg zag er goed uit en was scherp geprijsd, dus ben ik gelijk akkoord gegaan. Inmiddels heb ik nooit meer last van de warmte als ik ga slapen!”
R. Seitsma – Amersfoort


Gratis airco offerte ontvangen

Wilt u informatie ontvangen over wat onze airconditioning vakmannen u kunnen bieden? Vraag dan gemakkelijk op deze pagina een vrijblijvende offerte aan. Zo heeft u snel een scherp geprijsd aanbod in huis. Of het nu gaat om het plaatsen van een vaste of mobiele airconditioning, reparatie, installatie, onderhoud of onderhoudscontract. Wij informeren u en helpen u graag verder, zodat u kunt wonen en werken in een prettig klimaat!

Start de gratis offerteaanvraag!

Airco Expres werkt samen met menig installateur in airconditioning bij u in Amersfoort. Alle aangesloten bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd, op deze manier garanderen wij u kwaliteit en een uitstekende service op het gebied van klimaatbeheersing.

Meest bezochte pagina’s

Utrecht | Amersfoort | Veenendaal | Nieuwegein | Zeist | Houten | Soest | Maarssen | IJsselstein | Woerden | Leusden | Bilthoven |