Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!


Airco installatie, onderhoud en reparatie.


Gratis offerte ontvangen

Airco Hoorn

Wilt u een verfrissende airco kopen voor bij u in huis? Airco Expres werkt in Hoorn samen met menig installateur, die uw airconditioning op een professionele wijze bij u thuis plaatsen. U geniet van de beste service, waarbij wij ons tevens bekommeren om het onderhoud of reparatie van uw airconditioning. Tevens kunt u kiezen voor een mobiel systeem, die eenvoudig te verplaatsen is. Uw klimaatbeheersing is in goede handen bij ons!

Benieuwd naar de prijzen? Start de gratis offerteaanvraag!

Allround service

Wij werken met een handige allround service in Hoorn. Bij ons kunt u zowel een aircosysteem kopen als huren en is het mogelijk voor diverse typen mobiele en vaste airconditioning te gaan. Wij staan garant voor de modernste systemen van klimaattechniek en opereren te allen tijde met een ervaren installateur. Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden: het plaatsen en installeren van mobiele airco, professionele klimaatbeheersing, altijd snelle service in Hoorn, installatie, onderhoud en reparatie en diverse typen airconditioning.

Airco Hoorn

Welke airco is voor mij geschikt?

Er bestaan veel verschillende soorten airconditioning, maar welk type past het beste bij u? U kan kiezen voor mobiele airco, een airconditioningtype dat u overal in uw woning kunt neerzetten. Ook kunt u een split unit kopen. Dit type airco is handig als u met één buitenunit meerdere kamers wilt laten verfrissen. Naast het plaatsen staan wij garant voor het onderhoud en reparatie van deze apparaten.

Een ideaal werkklimaat

Airconditioning is een ideale techniek als u op zoek bent naar het perfecte klimaat om werkzaamheden te verrichten. Het zorgt er namelijk voor dat de klimaatbeheersing in uw woning altijd pico bello geregeld is, waardoor deze nooit te laag of te hoog zal uitvallen. Voor kantoren is dit erg handig, want het is belangrijk te werken in een gezonde leefomgeving. Wij zorgen voor de beste klimaatbeheersing!


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Hoorn staan altijd voor u klaar!

Gratis offerte ontvangen

Airco kopen, waar op letten?

Wilt u in Hoorn een nieuwe airconditioning kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Let dan in ieder geval op de volgende vier punten: koelvermogen, energieklasse, geluidsniveau en de functies. Het koelvermogen zegt iets over de ruimte die het apparaat kan koelen. Per m3 heeft het apparaat ongeveer 30 tot 40 watt vermogen nodig. De energieklasse zegt iets over het verbruik. Heeft een klimaatbeheersing systeem energieklasse D? Dan verbruikt deze veel stroom. Om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden zult u een systeem met energieklasse A moeten kopen. Vraag een installateur ook naar het geluidsniveau, zodat u geen geluidsoverlast creëert met uw klimaatbeheersing.

Voordelen op een rijtje:

  • Airco experts uit Hoorn
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Bespaar op uw investering!

Via Airco Expres komt u direct in contact met een erkende airconditioning installateur uit Hoorn voor installatie, reparatie en onderhoud. Wij garanderen vakwerk tegen een scherpe prijs.

Airconditioning Hoorn

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt de uitkomst indien u op zoek bent naar zekerheid. Uw systeem gaat langer mee, de energiekosten vallen goedkoper uit door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij reparatie. Wanneer u een onderhoudscontract voor uw airconditioning wilt afsluiten dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat onze specialisten uit Hoorn u te bieden hebben op het gebied van een onderhoudscontract? Vul dan eens vrijblijvend het offerteformulier in.

  • Airconditioning onderhoud en reparatie
  • Leveren en plaatsen airco’s in Hoorn
  • Zowel vaste als mobiele airco’s
  • Airco’s tegen scherpe prijzen
  • Deskundige specialisten, goede service

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag een vrijblijvende en kosteloze offerte aan. U ontvangt spoedig een reactie!

Airco met of zonder buitenunit?

Bij het kopen van een nieuwe airconditioning heeft u de keuze uit een model met of zonder een buitenunit. Een klimaatbeheersing met een buitenunit werkt nou eenmaal beter dan één zonder. Daarbij produceert de buitenunit het meeste geluid, waardoor u hier in uw woning in Hoorn geen last van heeft. In sommige gevallen is een buitenunit niet mogelijk of overbodig. Bijvoorbeeld als u de klimaatbeheersing slechts enkele weken per jaar gebruikt, of als u graag een mobiele unit wilt hebben zodat u het apparaat kan verplaatsen. Het voordeel van klimaatbeheersing zonder buitenunit is de eenvoud van de installatie.


airco expres klantenreview“Wij hebben een airco onderhoudscontract afgesloten via Airco Expres Hoorn. De airconditioning wordt periodiek nagekeken en onderhouden. Erg gemakkelijk en niet duur. Ik ben zeer tevreden!”
Fam. Sanders – Hoorn

airco expres klantenreview“Ik heb in Hoorn een zaak aan huis, waar het ’s zomers erg warm is. Vervelend voor de klanten, maar ook voor mij. Ik heb een offerte aangevraagd en heb de scherpst geprijsde installateur gekozen.”
K. de Jong – Hoorn


Mobiele airconditioning

Wanneer u ervoor kiest om een mobiele airconditioning te kopen, kiest u voor een type dat overal naar te verzetten is. Zo verkoelt u eenvoudig gericht gedeelten van een kamer en beïnvloedt u zelf de klimaatbeheersing. Ook in het geval van een mobiel aircosysteem moet de warme lucht afgevoerd worden. Daarom zit er veelal een afvoer aan die u door een raam naar buiten kunt hangen. Is er sprake van een defect aan uw apparaat? Dan staan wij tevens in voor de reparatie en het onderhoud. Ook dat is een onderdeel van onze service.

Airco installatie Hoorn


Airco installatie

De installatie van een nieuwe airconditioning bestaat uit twee verschillende onderdelen: de montage en het in bedrijf stellen van uw klimaatbeheersing. Als u geen ervaring heeft met de installatie van airconditioning, laat dan uw klimaatbeheersing plaatsen en installeren door een ervaren installateur uit Hoorn. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van het type airco dat u heeft aangeschaft, maar voor de installatie van een standaard model kunt u rekenen op €500,- tot €650,-. Tijdens deze standaard installatie worden de binnen- en buitenunit binnen 4 meter van elkaar geplaatst, wordt de elektrische aansluiting geregeld en wordt de werking van de airco gecontroleerd. Tot slot krijgt u na de installatie een korte instructie van de installateur.

multi split airco Hoorn

Multi-split

Wanneer u behoefte hebt aan het verwarmen of koelen van meerdere ruimtes tegelijk, dan raden wij het kopen van een
multi-split airconditing aan. Bij een dergelijke vorm van klimaatbeheersing worden meerdere binnenunits gekoppeld aan één enkele buitenunit. De airco units kunnen eventueel ook de ruimtes reinigen, ventileren of ontvochtigen. Dit maakt ze zeer geschikt voor kantoren en winkels. Bij dit systeem kunt u kiezen voor binnendelen in diverse varianten zoals een wandmodel, plafond inbouw of vloermodel. Daarnaast is zowel een centrale als decentrale bediening of een combinatie van beide mogelijk. Een multi-split airco staat bekend om het lage energieverbruik, waarmee u tevens profiteert van een jarenlange fabrieksgarantie.

single split airco Hoorn

Single split

Een single split airconditing is gericht op het koelen en verwarmen van één enkele ruimte. Hierbij zijn diverse vormen van binnen onderdelen mogelijk, zoals wand- en vloermodellen en plafond in- en opbouwen. Deze installatie heeft minimaal een koelvermogen van 2.6 kW en is in de meeste gevallen voorzien van een warmtepomp van minstens 2.8 kW voor de verwarming. U kunt de klimaatbeheersing uitbreiden met het kopen van een luchtfilter, droogfunctie, timer en meerdere luchtventilator standen. Hebt u behoefte aan rust in huis? Kies dan voor een fluisterstil model. De prijzen hiervoor liggen iets hoger, maar u hoort niets van het koelsysteem of de verwarming. Vraag eens naar de mogelijkheden. Wij geven u graag advies voor de beste keuze in uw situatie!

VRF systeem

VRF systeem

Naast single, en multi-split systemen is er ook een VRF airconditioningsysteem op de markt. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit betekent dat de hoeveelheid koudemiddel binnen het systeem varieert wat de capaciteit beïnvloedt. Het VRF systeem is een compleet klimaatsysteem met meerdere binnen- en buitenunits, waardoor het geschikt is voor het koelen, ventileren en verwarmen van complete gebouwen. Een VRF installatie kan daarom zowel als centrale verwarming als centrale airconditioning worden gebruikt. Het eveneens mogelijk de units te koppelen aan een vloerverwarming. Een VRF systeem is zowel lokaal als op afstand te bedienen, wat leidt tot een hoog gebruiksgemak en wooncomfort. Vraag eens naar de diverse mogelijkheden!

Waar in huis een airco plaatsen?

U kan uw klimaatbeheersing systeem in praktisch elke ruimte in uw woning laten plaatsen. Het systeem biedt verkoeling in ruimtes waar u vaak verblijft. Dit kan uw woonkamer of keuken zijn, maar het plaatsen van een airconditioning in uw slaapkamer is ook geen overbodige luxe. Met behulp van een multi-split systeem kan u zelfs in meerdere ruimtes van uw woning in Hoorn een klimaatbeheersing systeem plaatsen die op één buitenunit aangesloten zijn. Als u de installatie overlaat aan een ervaren installateur uit ons netwerk, dan kan deze u adviseren over de beste locatie.

Prijzen

De kosten van klimaatbeheersing hangen sterk af van het merk en type model dat u wilt kopen. Er zijn in Hoorn al verschillende mobiele systemen verkrijgbaar vanaf €300,-. Het voordeel hiervan is dat er geen uitgebreide installatie nodig is, waardoor u hem zelf eenvoudig kan plaatsen. Daarnaast kan u een mobiele unit ook eenvoudig in andere ruimtes plaatsen. Laat u liever een vast model met een buitenunit plaatsen voor optimale verkoeling? Dan kan u rekenen op een startprijs vanaf €1.500,-. Als u meerdere ruimtes wilt verkoelen met behulp van een multi-split model, dan betaalt u per extra unit tussen de €800,- en €1.000,-.


Mitsubishi airco Hoorn

Mitsubishi

De systemen voor klimaatbeheersing van Mitsubishi zijn van hoge kwaliteit en kennen een grote duurzaamheid. Zo wordt tijdens het productieproces gelet op de beperking van het energieverbruik. Naast aandacht voor het milieu schenkt men bij Mitsubishi echter ook aandacht voor de klant. Daarom is elke vorm van airconditioning gericht op individueel comfort. Dit betekent dat u naar gelang uw wensen het binnenklimaat aan kunt passen met behulp van diverse eenvoudig te bedienen functies.


Panasonic airconditioning Hoorn

Panasonic

Hoewel Panasonic beter bekend is van de fotocamera’s, leveren zij al jaren hoogwaardige aircosystemen voor zowel hotels als restaurants en particulieren. Woont u in Hoorn en bent u op zoek naar een single of multi split unit die hoge prestaties levert, en tevens de omgeving zuivert? Dan is een airconditioning van Panasonic een goede keus. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste model en de eventuele installatie.


Daikin airconditioning

Daikin

Al lange tijd is Daikin een speler op de markt voor klimaatbeheersing. Het bedrijf specialiseert zich in HVAC-R systemen, en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast kenmerkt Daikin zich door een hoge mate van service, via de slogan: wij maken het u steeds comfortabeler. Ook in Nederland biedt Daikin een speciale service-afdeling. De medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een model, en zorgen voor hulp bij installatie en reparatie.


Carrier airco Hoorn

Carrier

Wilt u graag een mobiele airco van topkwaliteit? Fabrikant Carrier is wereldleider op het gebied van koel- en verwarmingssystemen. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van duurzame oplossingen op het gebied van airconditioning voor zowel residentiële en commerciële klanten. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen verbetert het bedrijf zichzelf continu naar aanleiding van technologische innovaties en duurzaam ondernemen. Onze leveranciers uit Hoorn voorzien u graag van meer informatie.


Toshiba airconditioning

Toshiba

In 1939 is het bedrijf Toshiba ontwikkeld, toen twee Japanse uitvinders de handen ineen sloegen. De oprichters focusten zich op het ontwikkelen van producten die het leven van mensen verbeteren. Sindsdien maakt Toshiba artikelen die de kwaliteit van leven een stuk aangenamer maken. Vandaag de dag levert het bedrijf een grote range aan producten en diensten wereldwijd, waaronder systemen voor klimaatbeheersing. Deze zijn zowel van hoge kwaliteit als fluisterstil.


Samsung airconditioning  Hoorn

Samsung

Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich het prettigst voelen bij een zekere temperatuur en vochtigheidsgraad, waarbinnen zij tevens de beste prestaties leveren. Bij Samsung heeft men daarom een airconditioning ontworpen waarbij deze twee variabelen beheersbaar zijn. Deze (mobiele) airco zorgt voor een stabiele temperatuur en houdt het vochtigheidsgehalte in de lucht in de gaten, en kan eventueel de kamer ontvochtigen. U zult heerlijk door kunnen werken, zelfs tijdens een hittegolf.

Airco onderhoud

Na het kopen van een airco bij één van de leveranciers uit Hoorn is het van belang dat deze van het juiste onderhoud wordt voorzien. Hoewel wij aanraden jaarlijks een vakman in te schakelen voor een grondige service, is het mogelijk een deel van dit onderhoud zelf uit te voeren. Het is ten eerste belangrijk om de buitenunit van uw single- of multi-split unit schoon te houden. Wanneer vuil of andere voorwerpen deze blokkeren, dan loopt u het risico op een slechte werking, ongezonde lucht of zelfs een verhoogd energieverbruik. Ten tweede dient u ook de binnenunit schoon te houden. Dit is met name belangrijk vanwege eventueel stof dat zich bij dit gedeelte ophoopt. Daarnaast kunnen er schimmels in het apparaat ontstaan wanneer u deze niet schoonhoudt.

Airco onderhoud Hoorn

Filter schoonmaken

Naast het schoonmaken van de binnen- en buitenunit is het ook van belang om de filters regelmatig te reinigen. Tijdens veelvuldig gebruik zoals in de zomermaanden moet u dit maandelijks doen. De filters kunt u reinigen met behulp van een wasmachine of stofzuiger, afhankelijk van het model. Vooral als u last hebt van allergieën moet u deze vaak reinigen. Vraag uw installateur naar speciale filters. Denkt u dat het koelmiddel moet worden bijgevuld? Neem dan contact op met een professional. Deze kan met de juiste gereedschappen en technieken het koelmiddel snel en vakkundig bijvullen. Vul eventueel ons contactformulier in voor meer informatie.


airco expres klantenreview“Ons kantoor werd erg warm zodra de zon tevoorschijn komt. De arbeidsproductiviteit ging vaak omlaag omdat het werkklimaat niet optimaal was. Het was tijd om een airco te kopen. Via Airco Expres hebben wij een offerte aangevraagd. Al snel ontvingen wij diverse aanbiedingen. We hebben het aanbod aangenomen en de productiviteit is weer op peil.”
P. Nauta – Hoorn

airco expres klantenreview“In de zomermaanden wordt het erg warm op onze slaapkamer op zolder, dus wilden wij hier een mobiel systeem plaatsen. Via Airco-Expres hebben wij een offerte aangevraagd en konden zo een leverancier uit Hoorn kiezen. Na het plaatsen hebben wij direct een onderhoudscontract aangesloten zodat deze periodiek wordt nagekeken.”
S. Bekker – Hoorn


Gratis airco offerte ontvangen

Wilt u meer weten over onze service in Hoorn? Wenst u informatie te ontvangen over het kopen van de airco’s, het onderhoud, reparatie of over manieren om uw klimaatbeheersing te optimaliseren? Vraag dan een gratis offerte aan. U ontvangt dan een voorstel op maat.

Start de gratis offerteaanvraag!

Voor Airco Expres is geen klus te klein of te groot. U kunt bij onze specialisten in Hoorn terecht voor vaste en mobiele airco’s, onderhoud en reparatie van uw airconditioning – zowel particulieren als bedrijven.

Meest bezochte pagina’s

Amsterdam | Haarlem | Alkmaar | Hilversum | Amstelveen | Purmerend | Zaandam | Hoofddorp | Den Helder | Hoorn | Heerhugowaard |