Airco offerte aanvragen

Allround experts in airconditioning
Een goede airco hoeft niet duur te zijn, vraag eens een offerte aan!

 

Airco Almere

Op zoek naar een allround vakman in Almere die uw airconditioning kan installeren? Airco Expres maakt het u gemakkelijk door de installateurs voor u te selecteren. De bij ons aangesloten airconditioning bedrijven uit Almere beschikken over veel ervaring en een breed product- en dienstenpakket. En niet onbelangrijk: ze hanteren scherpe prijzen.

Allround airconditioning bedrijf

Airco Expres biedt u een allround service op het gebied van klimaatbeheersing. Van een mobiele airconditioning of permanent exemplaar, tot onderhoud en reparatie, en het afsluiten van een onderhoudscontract, wij helpen u graag. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook een snelle airco service in en rond Almere. Want iedere minuut zonder goede klimaatbeheersing in uw woon- of werkomgeving is er één te veel.

Waarom Airco Expres Almere?

Al onze airconditioning specialisten in Almere zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Zodoende kunnen wij u hoogstaande kwaliteit leveren. Niet alleen als het gaat om een mobiele airco, ook permanente systemen installeren wij graag voor u. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor professionele reparatie, service en onderhoud. Door middel van één aanvraag ontvangt u diverse offertes van specialisten bij u uit de buurt.

De voordelen op een rijtje:

 • Aantrekkelijke prijzen en snelle service
 • Airconditioning experts rond Almere
 • Snel diverse offertes in huis
 • Alleen gerenommeerde bedrijven
 • Professionele reparatie en onderhoud

Vrijblijvende offerte

Snel op de hoogte zijn van wat klimaatbeheersing bedrijven rond Almere u te bieden hebben? Wilt u meer weten over de kosten voor het installeren van de airconditioning? Vraag dan gemakkelijk, snel en geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vaste of mobiele airconditioning, onderhoud of reparatie. Binnen korte tijd ontvangt u een scherp geprijsd aanbod voor de producten of diensten die u wenst. Wij de ervaring en deskundigheid, u een goed werkende airconditioning en dus een prettige werk- en leefomgeving. Laat dat mooie weer maar komen!

Offerte aanvragen

Werkzaamheden: (*)Gelieve dit veld leeg te laten.

 
Bij Airco Expres staat u centraal. Wij werken alleen samen met de beste airconditioning specialisten uit Almere die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Recente projecten

Airconditioning projectfoto Almere

Airco reparatie en onderhoud

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u meerdere voordelen. Zo gaat uw (mobiele of vaste) klimaatbeheersing langer mee, zullen uw energiekosten lager uitvallen door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij onze reparatie service. Airco Expres uit Almere biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat u er ook in de warme dagen profiteert van een uitstekende klimaatbeheersing! Een overzicht van onze service:

 • Airconditioning onderhoud en reparatie
 • Installeren van airco’s in Almere
 • Vaste als mobiele klimaatbeheersing leverbaar
 • Deskundige specialisten, goede service

Tevreden klanten

J.W. Jansma – Almere
Enige tijd geleden hebben wij een airco aangeschaft. We vinden het belangrijk dat het goed blijft werken, dus zochten we een aanbieder voor een onderhoudscontract. Via Airco Expres zijn we terecht gekomen bij een betrouwbare partij uit Almere. Ieder jaar wordt door hen het onderhoud van onze mobiele airconditioning uitgevoerd.

Familie De Boer – Almere
Onze airco was kapot en bleek te zijn overleden, het apparaat was te oud voor reparatie. Vandaar dat wij via de service van Airco Expres Almere een offerte hebben aangevraagd voor het installeren van een nieuwe airconditioning met onderhoudscontract. Inmiddels is deze geplaatst. We zijn erg tevreden over de prijs, service en duidelijke communicatie!

 
 
Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. U ontvangt spoedig een reactie!

Multi split airco Almere

Multi-split

Wanneer u behoefte hebt aan het verwarmen of koelen van meerdere ruimtes tegelijk, dan raden wij aan te kiezen voor een multi-split airconditioning. Bij een dergelijke vorm van klimaatbeheersing worden meerdere binnenunits gekoppeld aan één enkele buitenunit. De airco units kunnen eventueel ook de ruimtes reinigen, ventileren of ontvochtigen. Dit maakt ze zeer geschikt voor kantoren en winkels. Bij een multi-split systeem kunt u kiezen voor binnendelen in diverse varianten zoals een wandmodel, plafond inbouw of vloermodel. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor zowel een centrale als decentrale bediening of een combinatie van beide. Een multi-split airco heeft een laag energieverbruik, waarop u jarenlange fabrieksgarantie heeft .

Single split airconditioning

Single split

Een single split airconditioning is gericht op het koelen en verwarmen van één enkele ruimte. Hierbij zijn diverse vormen van binnen onderdelen mogelijk, zoals wand- en vloermodellen en plafond in- en opbouwen. Een single split installatie heeft minimaal een koelvermogen van 2.6 kW en is in de meeste gevallen voorzien van een warmtepomp van minstens 2.8 kW voor de verwarming. U kunt de klimaatbeheersing uitbreiden met een luchtfilter, droogfunctie, timer en meerdere luchtventilator standen. Hebt u behoefte aan rust in huis? Kies dan voor een fluisterstil model. De prijzen hiervoor zijn iets hoger, maar u hoort niets van het koelsysteem of de verwarming. Hierdoor creëert u meer rust in huis. Vraag eens naar de diverse mogelijkheden voor uw situatie.

VRF Systeem

VRF systeem

Naast single, en multi-split systemen zijn er ook VRF airconditioningsystemen op de markt. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit betekent dat de hoeveelheid koudemiddel binnen het systeem kan variëren wat gevolgen heeft voor de capaciteit. Het VRF systeem is een compleet klimaatsysteem met meerdere binnen- en buitenunits, waardoor het geschikt is voor het koelen, ventileren en verwarmen van complete gebouwen. Een VRF installatie kan daarom zowel als centrale verwarming als centrale airconditioning worden gebruikt. Het eveneens mogelijk de units te koppelen aan een vloerverwarming. Een VRF systeem is zowel lokaal als op afstand te bedienen, wat leidt tot een hoog gebruiksgemak en wooncomfort. Handig voor bedrijfsgebouwen, kantoren en winkelcentra.

 
 
airco merken

Mitsubishi

Mitsubishi airconditioningWilt u graag uw bedrijfspand goed koelen, maar hebt u geen behoefte aan een sterke stijging van de energierekening? Kies dan voor een product van Mitsubishi. Een klimaatbeheersing systeem van Mitsubishi Electric kan het energieverbruik tot wel 65% reduceren. Dit gebeurt onder andere door de integratie van diverse onderdelen en het uitwisselen van energie tussen verschillende elementen. Naast een lage energierekening profiteert u eveneens van een hoog comfort en uitstekende kwaliteit.

Panasonic

Panasonic airco'sHoewel een gekoeld huis tijdens zomermaanden heerlijk is, hoeft zelfs dan de airconditioning vaak niet de hele dag te draaien. Om geld en energie te besparen maakt men daarom bij Panasonic gebruik van het Econavi systeem. Dit is een sensor die aan de klimaatbeheersing wordt toegevoegd. Met één druk op de knop wordt het mogelijk om zo de juiste mate van koeling te behouden, zonder een overmatig energieverbruik. Wilt u meer weten over de prijzen en het assortiment? Neem contact met ons op!

Daikin

Airco DaikinWanneer u op zoek gaat naar een hoogwaardig kwalitatieve vorm van klimaatbeheersing voor uw pand in Almere, kijk dan eens naar de producten van Daikin. Daikin is al meer dan 80 jaar een leider in de productie van koel- en verwarmingsystemen. Om de kwaliteit van de airco’s te garanderen, wordt er gewerkt met een zero defect policy. Dit betekent dat elk product wordt getest en gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. De producten zijn gemaakt met het oog op design, kwaliteit en duurzaamheid.

 
 
 

Carrier

Carrier arconditioningWaar veel fabrikanten zich alleen richten op een specifieke doelgroep, is bij fabrikant Carrier alles mogelijk. Het bedrijf levert zowel aan residentiële als commerciële klanten hoogwaardige airconditioning modellen over de hele wereld. Deze modellen zijn niet alleen getest op kwaliteit en comfort, maar zijn eveneens ontwikkeld met het oog op milieu en duurzaamheid. Dit betekent dat het rendement zeer hoog is, met een laag energieverbruik. Vraag uw leverancier uit Almere om meer informatie.

Toshiba

Toshiba aircoEen (mobiele) airco van Toshiba heeft vele voordelen. Zo is het apparaat fluisterstil en zeer energiezuinig. De fabrikant Toshiba richt zich echter niet alleen op het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Het focust zich eveneens op de basiseisen aan mensenrechten, samenleving, arbeid en ethiek. Dit wordt eveneens van de leveranciers en partners gevraagd. Toshiba zelf is bijvoorbeeld aangesloten bij de United Nations Global Compact. Inspiratie en Innovatie, dat is waar dit bedrijf voor staat.

Samsung

samsung airconditioningIeders lichaam straalt warmte uit door de uitstoot van vocht. Het gevolg hiervan is dat de omringende lucht verzadigd kan worden van dit vocht, waardoor het lichaam problemen krijgt met de warmteafgifte en een benauwd gevoel ontstaat. De klimaatbeheersing producten van Samsung zorgen ervoor dat de lucht ontvochtigt wordt, en dat tevens de temperatuur in de ruimte aangenaam blijft. Airconditioning van Samsung heeft hoge prestaties en kent tevens aantrekkelijke prijzen.

 

Airco onderhouden

Er zijn diverse redenen op te sommen waarom u uw airconditioning van het juiste onderhoud moet voorzien. Zo wordt ten eerste de levensduur van het apparaat verlengt. Een goed onderhouden airco kan tot meer dan 10 jaar meegaan. Een tweede reden voor het onderhouden van de airco is dat de werking en het rendement worden geoptimaliseerd. Regelmatige controles zorgen ervoor dat eventuele beschadigingen op tijd worden ontdekt. Daarnaast kunnen ook diverse handelingen worden uitgevoerd om het energieverbruik te beperken. Een derde voordeel van het juiste onderhoud is de verbetering van de luchtkwaliteit. Het verwijderen van stof en het voorkomen van schimmel zij onder andere oorzaken hiervoor. Tot slot is het van belang om een bepaalde hoeveelheid koelmiddel in het apparaat te houden. Het bijvullen van het koelmiddel is echter een taak die alleen professionals uit Almere kunnen uitvoeren. Deze maken hiervoor gebruik van diverse speciale technieken en gereedschappen.

Zelf reinigen

Er zijn een aantal punten die u zelf kunt checken aan uw airco. Hiermee zorgt u ervoor dat deze optimaal blijft presteren en voorkomt u onnodige reparaties. Wilt u deze werkzaamheden liever overlaten aan een vakman? Via ons contactformulier komt u snel en vrijblijvend in contact met diverse experts uit uw regio. Wij zijn u graag van dienst. Zelf kunt u het volgende doen om uw airco in onderhoud te voorzien:

 • Het schoonhouden van de buitenunit: Verwijder obstakels om zo de werking van de ventilator te garanderen.
 • Het schoonhouden van de binnenunit: Maak deze regelmatig schoon met een vochtige doek om stofophoping te voorkomen.
 • Het reinigen van de filters: U kunt deze stofzuigen of uitwassen, afhankelijk van het model. Doe dit in de zomermaanden in ieder geval maandelijks.
 
Airco Expres is gespecialiseerd in alle aspecten van het vak. U kunt bij ons terecht voor vaste en mobiele airco’s, onderhoud, onderhoudscontracten en reparatie. Onze experts in Almere overtuigen u graag met een geheel vrijblijvende offerte!
Airconditioning prijzen

Landelijk netwerk

Met enige trots melden wij dat wij zijn uitgegroeid tot een landelijk opererend netwerk van airconditioning specialisten. Klein begonnen en in de loop der tijd steeds een beetje verder gegroeid. Wij zijn niet alleen werkzaam in Almere, maar werken samen met meer dan 350 aircobedrijven door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij altijd bij u in de buurt aanwezig zijn, ongeacht de provincie waarin u woonachtig bent.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Missie

Airco Expres, landelijk grootste netwerk van aircobedrijven. Altijd snel bij u ter plaatse. Wij garanderen hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Grootste vestigingen

Doordat u te maken heeft met een team van vakmannen kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. De kans is groot dat een van onze installateurs zich op dit moment bij u in de buurt van Almere bevindt voor een opdracht voor installatie, onderhoud of reparatie. Indien uw aanvraag enige spoed heeft en de installateur bezig is met een andere opdracht, dan gaan we in ons netwerk na of er een andere monteur wel beschikbaar is. Op deze manier kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u in de provincie waar wij de meeste opdrachten uitvoeren.

Almere

Dronten

Emmeloord

Lelystad

Urk

Zeewolde

Comments are closed.