Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!


Airco installatie, onderhoud en reparatie.


Gratis offerte ontvangen

Airco Harderwijk

Het weer kunt u niet beïnvloeden, maar dankzij de klimaatbeheersing experts in Harderwijk kunt u wel voor een ideaal binnenklimaat zorgen. Overweegt u een airconditioning aan te schaffen voor in uw woning of bedrijfspand in Harderwijk? Dan kunnen de vakmannen uit ons netwerk u helpen. Zij plaatsen niet alleen uw airco, maar voorzien u ook van advies bij het vinden van het beste airconditioningsysteem voor uw situatie, of helpen bij onderhoud en reparatie. Kies nu voor een aangenaam leefklimaat en de juiste luchtvochtigheid in uw woning via de service van Airco Expres! Vul het offerteformulier in en vraag met één muisklik een vrijblijvende offerte aan!

Start de gratis offerteaanvraag!

Installatie en reparatie

Door een split airco te kopen voor uw woning of bedrijfspand kunt u niet alleen de temperatuur regelen, maar ook de lucht filtreren. Daarbij komt ook nog dat u de airco niet alleen gebruikt om te koelen, maar ook voor het verwarmen van woningen. Zoekt u een aircospecialist in de buurt van Harderwijk? Neem dan nu contact op met Airco Expres. De bij ons aangesloten specialisten beschikken over uitstekende diploma’s en zullen u op professionele wijze ondersteunen bij zowel installatie, als reparatie en onderhoudswerk. Zo weet u zeker dat uw klimaatbeheersing voortdurend in optimale staat verkeert.

Airco Harderwijk

De beste airconditioning

Airco Expres helpt u graag bij het kopen en plaatsen van een multi-split airconditioning. Vakbekwame vaklui uit Harderwijk en omgeving hebben zich bij ons aangesloten en zullen u op professionele wijze ondersteunen bij het uitkiezen en installeren van een airconditioning. Samen zoeken we voor u naar de perfecte oplossing. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Mobiele airco

Overweegt u de aanschaf van een mobiele airconditioning? Dit is wellicht een slimme keus. Dit aircosysteem biedt een aantal voordelen; u plaatst het daar in uw woning of kantoor waar u het nodig heeft, bij een verhuizing is het gemakkelijk verplaatsbaar en het is voordelig in aanschaf, u betaalt immers geen installatiekosten.

Werkklimaat

Krijgt u de luchtvochtigheid in uw huis of bedrijfspand in Harderwijk nooit echt goed op peil? Dan kan een moderne airconditioning u uit de brand helpen. Hiermee kunt u de lucht bevochtigen of juist ontvochtigen, precies waar u behoefte aan heeft. Hoort u uw werknemers vaak klagen over het klimaat op werk? Is het dan weer te koud en dan weer te warm? Denk er dan eens aan om airconditioning te laten plaatsen. Dan liggen de problemen al snel ver achter u!


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Harderwijk staan altijd voor u klaar!

Gratis offerte ontvangen

Airco kopen, waar op letten?

Het kopen van een multi-split aircosysteem is niet een beslissing die u overhaast moet nemen. Er zijn een aantal zaken waarop u dient te letten, om te profiteren van een sterk verbeterd woonklimaat. Het eerste aandachtspunt bij het kopen van aircosystemen is de capaciteit van het apparaat. Het benodigde koelvermogen hangt af van de inhoud van de ruimtes en hoeveel isolatie en ramen er in de ruimtes zitten. Een tweede aandachtspunt is de eisen die u aan het apparaat stelt. Houd bovendien rekening met uw maximale budget en de energieklasse. U moet niet alleen de airconditioner kopen, maar ook betalen voor de installatie door een erkend installateur.

De voordelen van onze service op een rij

  • Makkelijk en snel een gratis offerte in huis
  • Professioneel onderhoud en reparatie
  • Aantrekkelijke prijzen en snelle service
  • Airco specialisten uit Harderwijk

Airconditioning Harderwijk

Onderhoudscontract

Bent u op zoek naar de zekerheid van een altijd werkende airco? Een onderhoudscontract kan dan uitkomst bieden. Uw klimaatbeheersing gaat langer mee, de energiekosten liggen lager door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij herstelwerkzaamheden. Er bestaan diverse mogelijkheden voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Bent u benieuwd naar wat voor service onze specialisten uit Harderwijk u kunnen bieden? >Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in.

  • Airconditioning onderhoud en reparatie
  • Leveren en plaatsen van airco’s in Harderwijk
  • Zowel vaste als mobiele airco’s
  • Airco’s tegen scherpe prijzen
  • Deskundige airco specialisten, goede service

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend een kosteloze offerte aan.

Airco met of zonder buitenunit?

Of u een airco met of zonder buitenunit moet kopen hangt volledig af van d eisen die u aan het apparaat stelt. Het grote voordeel van systemen met buitenunits is dat u in huis geen overlast ondervindt van de ventilator. Het nadeel is dat de kosten voor installatie en onderhoud aanzienlijk stijgen op het moment dat er sprake is van een aparte buitenunit. Het grote voordeel van een (mobiele) binnenunit is bovendien dat u deze gemakkelijk verplaatst. Zo profiteert u altijd van verkoelde lucht, waar in huis u zich ook bevindt. Laat u voor aanschaf altijd informeren door een ervaren specialist uit Harderwijk.


airco expres klantenreview“Onze airconditioning had het recentelijk begeven. Vandaar dat we op zoek waren naar een nieuwe airco. Al zoekend kwamen we terecht op de website van Airco Expres en hebben het offerteformulier ingevuld. De ontvangen offerte hebben we geaccepteerd en daarna is het nieuwe systeem naar volle tevredenheid geïnstalleerd.”
K. van Beek – Harderwijk

airco expres klantenreview“Wij hebben gelijk de voordelen ervaren van het onderhoudscontract welke we recent hebben afgesloten. Bij de eerste controle kwam er al gelijk een probleem aan het licht. Dit is direct door één van de experts van Airco Expres uit Harderwijk verholpen. Vanaf nu wordt onze airconditioning nu periodiek nagekeken en onderhouden. Een geruststelling!”
Familie De Bock – Harderwijk


Mobiele airconditioning

Overweegt u de aanschaf van een mobiele airconditioning? Dit is wellicht een slimme keuze. Dit aircosysteem biedt namelijk tal van voordelen. U plaatst het daar in uw woning of kantoor waar u het nodig heeft. Gaat u ergens anders zitten? Dan verplaatst u het systeem eenvoudig zelf. Daarnaast neemt u een mobiel aircosysteem eenvoudig mee tijdens een verhuizing. Eén van de grootste voordelen van een mobiele unit is echter de kostprijs. U schaft een mobiel aircosysteem aan voor een fractie van de prijs van een compleet systeem met binnen- en buitenunit. Daarnaast regelt u de installatie eenvoudig zelf, zodat u geen installatiekosten hoeft te betalen.

Airco installatie Harderwijk


Airco installatie

Voor de installatie van multi-split aircosystemen is de ondersteuning van een ervaren installateur uit Harderwijk vereist. Dit komt doordat de installatie aan een paar strenge eisen is verbonden, met name op het gebied van de buitenunits en de condensafvoer. Wanneer u een installateur uit ons netwerk de installatie laat afhandelen, dan zal deze ten eerste alle onderdelen op de juiste plek zetten, en de nodige leidingen aanleggen. Ook het boren van gaten en het vervangen van koppelingen valt onder de taken van de installateur. Eventueel kunt u ervoor kiezen om zelf het benodigde schilderwerk uit te voeren en te zorgen voor de juiste elektrische aansluitingen.

multi split airco Harderwijk

Multi-split

Een vaste split unit is de meest gebruikte airconditioning vorm. Hierbij hebt u de keus uit twee systemen: een enkele split unit waarbij u één binnen en buitenunit krijgt, of een multi-split airco. Een dergelijk klimaatbeheersing model is geschikt voor het verwarmen of verkoelen van meerdere ruimtes tegelijk. Hierbij is het mogelijk om de mate van verkoeling of verwarming per ruimte (per binnenunit) af te stellen, of de gehele installatie op afstand te bedienen. Een multi-split model wordt over het algemeen vaak toegepast bij winkels en bedrijven. Laat een erkend bedrijf uit Harderwijk de multi-split unit installeren. Zo voorkomt u problemen met het koudemiddel wat kan leiden tot een verstoring van het milieu.

single split airco Harderwijk

Single-split

Een split systeem betekent dat u gebruik maakt van een binnen- en buitenunit. Dit leidt ertoe dat u geen last heeft van het lawaai van een ventilator of koeler: split systemen worden dan ook aangemerkt als fluisterstil. Een single splitunit is zowel in vaste als mobiele variant verkrijgbaar. De voordelen van een single split model tegenover een monoblock is dat ene soort klimaatbeheersing meer koelvermogen heeft, minder geluidsoverlast biedt, een kleinere binnenunit heeft en verkrijgbaar is met meerdere geavanceerde opties. Zo is het mogelijk om een warmtepomp toe te voegen van 2.8 tot 3.5 kW en vormen ook een vochtregulering of ventilering van de ruimte een optie.

VRF systeem

VRF-systeem

VRF-systeem staan ook wel bekend als airconditioning verzamelsystemen. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow: het systeem kan afhankelijk van de vraag naar capaciteit meer of minder koudemiddel inzetten. Dit leidt tot een grote mate van energiebesparing en is voordelig voor zowel uw portemonnee als het milieu. Een VRF-systeem is zowel geschikt voor het verwarmen als het koelen en ventileren van meerdere ruimtes tegelijk. Daarnaast kan een dergelijke installatie tevens tegelijk een ruimte verwarmen en een andere koelen. Deze airconditioning beschikt over meerdere binnen- en buitenunits waardoor het toegepast kan worden in kantoren, hotels en ziekenhuizen in Harderwijk.

Waar in huis een airco plaatsen?

Een andere vraag die ons regelmatig gesteld wordt door klanten uit Harderwijk is die naar de juiste positionering van de wand- of vloermodellen. Het belangrijkste bij het plaatsen van een vloermodel is dat u deze niet achter meubilair plaatst. Zorg ervoor dat de luchtstroom altijd vrij de kamer inkomt. Daarnaast geldt zowel voor vloer- als wandmodellen dat u deze in de lengte van de kamer dient te plaatsen. Zo wordt altijd het grootste gedeelte van de woon- of slaapkamer verkoeld. Tot slot is het voor de condensafvoer noodzakelijk om mobiele airco’s in de buurt van een raam of deur te plaatsen.

Prijzen

Wanneer u overweegt om een airconditioner te kopen voor uw woning of bedrijfspand in Harderwijk, dan zult u rekening moeten houden met aanzienlijke prijzen. Het gaat dan wel om een eenmalige investering, waarna u lange tijd profiteert van een verbeterd wooncomfort. De prijzen voor een aircosysteem hangen van verschillende factoren af. Zo is het model dat u kiest van invloed op de prijs, maar ook het merk waarbij u het apparaat koopt, en de mate van installatie die u overlaat aan een installateur. De afmetingen van de te verkoelen woonruimte en de extra eisen die u aan het systeem stelt vormen overige invloedsfactoren.


Mitsubishi airco Harderwijk

Mitsubishi

90 jaar geleden is Mitsubishi begonnen met het vervaardigen van airconditioningsystemen. In de loop der jaren hebben zij haar technieken voor klimaatbeheersing aanzienlijk verbeterd en geïnnoveerd. Tegenwoordig streven zij ernaar om een balans tussen natuur en comfort te realiseren met de Mitsubishi Climatecare. De koelproducten onder deze noemer verbruiken weinig energie en zorgen voor weinig geluidsoverlast. Mitsubishi levert voor de klimaatbeheersing wandunits, vloerunits, kanaalunits, en cassette units van hoogwaardige kwaliteit.


Panasonic airconditioning Harderwijk

Panasonic

Al sinds 1958 ontwikkeld Panasonic klimaatbeheersing voor in het huis. Tegenwoordig zijn ze actief in meer dan 120 landen en is het een van de wereldleiders op het gebied van verwarmen en koelen. Zij innoveert haar assortiment en test het uitgebreid om bepaalde duurzaamheid garanties aan haar klanten te kunnen aanbieden. Zij testen dit door simulaties tot 10.000 uur continu te gebruiken. Verder streven zij naar een 0% uitstoot van CO2. Meer weten? Vraag onze experts!


Daikin airconditioning

Daikin

Daikin begon ruim 80 jaar geleden in de koeltechniek. Zij hebben een Nederlandse dochteronderneming in Capelle aan den IJssel met 55 medewerkers. De 3 paradepaardjes van Daikin zijn: wandmodel Emura, vloermodel Nexura en wandmodel Sarara. Door het continu optimaliseren van de kwaliteitseisen streeft Daikin ernaar om hun klimaatbeheersing beter te maken. Door het productieproces te optimaliseren verbruiken ze weinig afval en energie, wat goed is voor het milieu.


Carrier airco Harderwijk

Carrier

Wills Carrier is de man achter het bedrijf Carrier. Hij vond het eerste airconditioningsysteem uit en door zijn visie is het bedrijf waar ze nu zijn: nummer 1 van de wereld. De productlijn van Carrier geven u controle over uw werk- of leefklimaat. Door de klimaatbeheersing technologie steeds te innoveren komt dit het rendement, milieu en comfort van haar producten ten goede. Sinds 1997 bezit Carrier de iso-certificatie.


Toshiba airconditioning

Toshiba

De bedrijfsnaam Toshiba is niet zo oud als het bedrijf zelf. In 1978 komt deze naam voort doordat Tokyo Shibaura Denki wordt vereenvoudigt. De onderneming heeft een kleine 10 jaar daarvoor de eerste mobiele airconditioner uitgebracht en komt in 1980 uit met een airco met inverter. De nieuwste technologie van Toshiba is vorig jaar uitgebracht en zijn de digitale inverter buitendelen voor splitsystemen. Toshiba staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid.


Samsung airconditioning  Harderwijk

Samsung

Sinds 2000 is de ontwikkeling van warmte en verkoelingsproducten van Samsung in een stroomversnelling terecht gekomen. Zo bieden zij een technologie aan, MPI, die schadelijke stoffen, allergieën en virussen uit de lucht omzet naar onschadelijk water. Samsung draagt bij in het milieu door omgevingswarmte als hernieuwbare energiebron te gebruiken. De airco klimaatbeheersing systemen van Samsung voldoen aan de hoogste eisen.

Onderhoud

Als u net een airco voor uw woning in Harderwijk gekocht hebt dan is het van belang om hem zo lang mogelijk optimaal te laten presteren. De machine wordt immers elke dag gebruikt. Het is daarom raadzaam om maandelijks de filters van de airco te controleren. Verder is het voor u zaak om het buitendeel van de airco netjes en stofvrij te houden. Jaarlijks is het echter wel verstandig om een professional erkend installateur uit Harderwijk het apparaat te laten controleren. Deze zal enige onderhoud en controles uitvoeren of de airco nog optimaal presteert en waar nodig herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Airco onderhoud Harderwijk

Airco bijvullen

Het bijvullen van een airco is een service van de installateur. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de airco al wat langer bezit en dat hij enige kuren vertoont. Als een airconditioning ongeveer 10 jaar oud is deze aan vervanging toe. U kunt onze vakmannen uit Harderwijk vragen om u te adviseren over welke airco tegenwoordig het beste bij uw woonsituatie past. Ook wanneer u een professional nodig hebt voor service of onderhoud aan uw (mobiele) airconditioning staan wij voor u klaar. Vul het offerteformulier in met uw specifieke wensen om een offerte op maat te ontvangen.. Wij reageren snel!


airco expres klantenreview“Ik droomde al jaren van het kopen van een goede airco en afgelopen zomer was het zover. Ik vroeg een offerte aan en kreeg een mooie aanbieding van een installateur in Harderwijk. De installatie was in no-time geregeld er wordt ieder jaar onderhoud gepleegd.”
W. Tilstra – Harderwijk

airco expres klantenreview“Ik sliep ’s zomers al jaren slecht door de warmte, dus ik wilde graag een aircosysteem. De offerte die ik kreeg zag er goed uit en was scherp geprijsd, dus ben ik gelijk akkoord gegaan. Inmiddels heb ik nooit meer last van de warmte als ik ga slapen!”
R. Seitsma – Harderwijk


Gratis airco offerte ontvangen

Geïnteresseerd? Vraag dan nu online een offerte bij ons aan. Vul het offerteformulier in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk, gratis en vrijblijvend, een op maat gemaakte offerte ontvangt. Wij helpen u met plezier verder!

Start de gratis offerteaanvraag!

Voor Airco Expres is geen klus te klein of te groot. U kunt bij onze specialisten in Harderwijk terecht voor vaste en mobiele airco’s, onderhoud en reparatie van uw airconditioning – voor zowel particulieren als bedrijven.

Meest bezochte pagina’s

Nijmegen | Arnhem | Apeldoorn | Ede | Doetinchem | Harderwijk | Tiel | Zutphen | Wageningen | Wijchen | Barneveld |