Airco Vaassen

Wanneer u op zoek bent naar de beste systemen voor airconditioning bij u thuis of op kantoor, bent u bij de service van Airco Expres aan het juiste adres. Wij werken in Vaassen samen met de juiste specialisten die zorgen voor de perfecte mate van klimaatbeheersing bij u thuis. Wij installeren diverse typen vaste en mobiele vormen van airconditioning. Naast installatie zorgen de specialisten uit ons netwerk ook voor onderhoud en reparatie van uw klimaatbeheersing. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor service van professionals bij u in de buurt.

Welke airco is voor mij geschikt?

Bij ons kiest u uit veel verschillende systemen voor verkoelen en verwarmen, die u kunt kopen of huren. Wanneer u de keuze maakt voor een mobiele airconditioning, kiest u voor een verkoelingssysteem dat u zelf kan verplaatsen. Een andere optie is om te kiezen voor split unit. Het voordeel van een dergelijke split airco is dat u met één buitenunit diverse kamers verfrist. Zo onderhoudt u de klimaatbeheersing op een perfecte wijze!

  • Installeren van mobiele airconditioning.
  • Erkende specialist in klimaatbeheersing.
  • Altijd snelle service in Vaassen.

Airco Vaassen

Airconditioning kapot?

Is uw aircosysteem kapot, dan is dat geen reden tot paniek. De professionals uit onze service kunnen deze namelijk gemakkelijk repareren. Ze gebruiken hiervoor de meest moderne materialen, met als doel de airconditioning in uw huis direct weer op het oude niveau te krijgen, waardoor u weer geniet van de juiste klimaatbeheersing. Wij helpen u graag in Vaassen!

Via Airco Expres komt u direct in contact met een erkende airconditioning specialist uit Vaassen voor installatie, reparatie en onderhoudswerk. Wij garanderen vakwerk tegen een scherpe prijs.


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Vaassen staan altijd voor u klaar!

Gratis offertes aanvragen

Airco kopen, waar op letten?

Wie een airco wil kopen, moet aan verschillende factoren aandacht besteden. Zo is het ten eerste belangrijk om bij het kopen van airconditioners te letten op het koelvermogen van het apparaat. Het benodigde koelvermogen berekent u met behulp van de inhoud van de te koelen ruimte en de nodige koelfactor (30,40 of 50). Daarnaast is het bij het kopen van elektrische apparaten verstandig te kijken naar het stroomverbruik en het energielabel. Eventueel is de installatie van een extra groepenkast verstandig. Tot slot adviseert menig installateur uit ons netwerk in [var] om aandacht te besteden aan de onderhoudseisen en –kosten.

Bij Airco Expres staat u centraal. Wij werken alleen samen met de beste specialisten uit Vaassen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Airconditioning Vaassen

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u verschillende voordelen, zo gaat uw airco langer mee, zullen uw energiekosten lager uitvallen door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij het reparatiewerk. Airco Expres uit Vaassen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat u er ook in de warme dagen lekker koel bij zit! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Airconditioning onderhoud en reparaties
  • Vervangen en installeren van airco’s in Vaassen
  • Levering van zowel vaste als mobiele airco’s
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Advies op maat
  • Deskundige specialisten

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan. U ontvangt spoedig een reactie!

Airco met of zonder buitenunit?

De keuze voor het kopen van een bepaalde airconditioner is niet zomaar gemaakt, omdat er een groot aantal kleinere keuzes is die u hierbij dient te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen tussen een klimaatbeheersing met of zonder een buitenunit. Het grote voordeel van buitenunits is dat u hierbij geen geluidsoverlast hebt van de ventilator. Daarnaast is het gemakkelijk om multi-split systemen met een buitenunit te plaatsen voor de verkoeling van meerdere ruimtes. Het nadeel van buitenunits is dat de installatie over het algemeen iets duurder uitvalt, en dat ook het onderhoudswerk lastiger is, omdat de unit lastiger te bereiken is.


airco expres klantenreview“Onze airco had het begeven. Gelukkig kwam de monteur van Airco Expres snel bij ons langs voor de reparatie. We hebben direct een onderhoudscontract afgesloten. Er wordt nu periodiek onderhoud gepleegd door een erkend aircobedrijf uit Vaassen. We zijn tevreden over de service, snelheid en kwaliteit van de offertes.”
J. Luimstra – Vaassen

airco expres klantenreview“Wij hebben een zolderkamer omgebouwd naar een slaapkamer. Een nadeel is dat het daar erg heet kan worden. Daarom waren we op zoek naar een airconditioning leverancier en zodoende kwamen we terecht bij Airco Expres Vaassen. We zijn erg tevreden over de prijzen en service!”
Fam. Hueting – Vaassen


Mobiele airconditioning

Kiest u voor een mobiele airco, dan geniet u van een verplaatsbaar verkoelingsysteem. U kunt hiermee zelfs gericht op verschillende plaatsen verkoelen, zodat u de klimaattechniek zelf in de hand houdt. Er is bovendien geen installateur voor nodig om dit aircotype bij u te installeren. De installatie is slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact, afvoer door een open raam, en gaan! Een mobiel aircosysteem is echter minder sterk dan een vaste airconditioning. Het is voor het apparaat makkelijker om de temperatuur constant te houden dan deze flink naar beneden te brengen. Zorg er daarom voor dat u hem al aanzet voordat het te warm wordt in de kamer.

Airco installatie Vaassen


Airco installatie

Evenals het bijvullen is ook de installatie van de klimaatbeheersing een klus die u eigenlijk volledig dient over te laten aan de vakman. Kiest u voor een multi-split oplossing? Dan zal de installateur de buiten- en binnenunits voor u plaatsen, het boorwerk voor de leidingen afhandelen, en de elektrische aansluiting verzorgen. Ook de condensafvoer en het afstellen van de onderdelen valt onder de ondersteuning van een erkend installateur. Hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om een deel van het installatiewerk eigenhandig uit te voeren, bijvoorbeeld de voorbereidingen op de elektrische aansluiting of het schilderwerk voor een mooi afgerond geheel.

multi split airco Vaassen

Multi-split

Bij multi-split airconditiong systemen wordt één buitenunit gebruikt als aansturing van meerdere binnenunits. Dit betekent dat meerdere ruimtes of kamers tegelijk kunnen worden verwarmd of gekoeld. Daarnaast kan een multi-split installatie een ruimte reinigen, ontvochtigen of ventileren. Het voordeel van een multi split airco is dat op de buitenunit diverse modellen binnenunits passen. Niet alleen een wandmodel, maar ook kanaal modellen, satelliet of een plafond-inbouw sluiten hierop aan. Hoewel de buitenunit op afstand en centraal bedienbaar is, is het tevens mogelijk om elke binnenunit afzonderlijk in te stellen. Dit airconditioningsysteem is dan ook zeer geschikt voor winkels of kantoorgebouwen in Vaassen.

single split airco Vaassen

Single split

In de aircobranche wordt niet vaak gebruik gemaakt van de term single split systemen. In de meeste gevallen spreekt men dan van een ‘standaard’ of ‘enkel’ model. Een single split airconditioning omvat één unit die u zowel op afstand als lokaal kan aansturen. Een dergelijke installatie is geschikt voor het verwarmen, verkoelen en ventileren van een enkele woonruimte, in de meeste gevallen de woon- of slaapkamer. De meeste enkele modellen hebben een koelvermogen van 2.6 kW en zijn te combineren met een warmtepomp. De sterkte hiervan varieert tussen de 2.8 en 3.5 kW. Voor vragen over beschikbare modellen en prijzen verwijzen wij u naar het offerteformulier. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken in uw situatie.

VRF systeem

VRF systeem

VRF systemen vormen evenals de multi-split variant een geschikte oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes. Een VRF systeem biedt echter een groter bereik door de combinatie van meerdere buiten- en binnenunits. VRF systemen kunnen dan ook complete gebouwen verwarmen, koelen en ventileren. Denk hierbij onder andere aan ziekenhuizen, scholen of zorginstellingen. VRF staat hierbij voor Variable Refrigerant Flow. Dit houdt in dat de capaciteit op basis van koudemiddel binnen het aircosysteem kan variëren. Het is dan ook mogelijk om gelijktijdig in de ene ruimte te verwarmen, terwijl een andere kamer gekoeld wordt. Het VRF systeem is zowel centraal als lokaal te bedienen. Een hoog gebruiksgemak en comfort voor iedere situatie.

Waar in huis een airco plaatsen?

Het plaatsen van een airconditioningsysteem is niet aan heel strakke regels gebonden, toch is er wel een aantal zaken waarop u kunt letten om het wooncomfort zoveel mogelijk te verbeteren. Het is adviseerbaar om in ieder geval een split unit te plaatsen in de woon- en slaapkamer. Met name slapen in een gekoelde kamer levert verschillende voordelen op. Daarnaast is het verstandig om het wand- of vloermodel zo te plaatsen, dat deze de gehele lengte van de ruimte verkoelen. Zet dus geen meubilair voor de luchtstroom, en verkoel niet enkel een klein hoekje van de kamer. U profiteert zo gegarandeerd van het beste resultaat.

Prijzen

Klanten uit Vaassen vragen regelmatig naar de prijzen voor het kopen van een aircosysteem. Het is echter lastig om een exacte prijsindicatie te geven. De prijzen hangen namelijk sterk af van het model dat u kiest, de eisen die u aan de capaciteit stelt, en in hoeverre u de installatie overlaat aan een erkend installateur. Kijken we naar de plaatsing van een enkelvoudige mobiele airco in de slaapkamer, dan vallen de kosten rond de €800,-. Kiest u ervoor om een multi-split systeem te laten plaatsen in meerdere ruimtes, dan kunnen de prijzen al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Vraag daarom altijd verscheidene offertes aan.


Mitsubishi airco Vaassen

Mitsubishi

Mitsubishi is een Japans bedrijf dat in 1921 de Mitsubishi Electric dochtermaatschappij begon. De drie diamanten in het logo van Mitsubishi vormen de kernwaarden van het bedrijf. Eerlijkheid, creativiteit en motivatie vormen de grondvesten waarop Mitsubishi haar bedrijf heeft gebouwd. Mede daardoor zijn ze nu een wereldmerk dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van huishoudelijke apparatuur, elektronica, industriële apparatuur, klimaatbeheersing en vele andere elektronische toepassingen.


Panasonic airconditioning Vaassen

Panasonic

De eerste keer dat Panasonic zich mengt in de wereld van koelen en verwarmen is in 1936. In dit jaar produceren zij een elektrische tafelventilator. Ruim 20 jaar later wordt het airconditioningsysteem voor thuisgebruik uitgebracht. Deze lichtgewicht airco was eenvoudig boven ramen te installeren en verbeterde het leven van de Japanse huishoudens aanzienlijk door de klimaatbeheersing. Tegenwoordig streeft Panasonic naar airconditioners met een 0 CO2 uitstoot om het milieu te sparen.


Daikin airconditioning

Daikin

Daikin is voor de meeste mensen niet zo bekend als de vorige twee wereldmerken, maar heeft zeker op het gebied van airconditioning producten haar sporen wel verdiend. Zij biedt airco klimaatbeheersing aan voor bij u thuis in Vaassen , commercieel en industrieel. De nieuwste airco modellen van Daikin maken gebruik van een invertertechnologie. Daarnaast kunnen alle airconditioners naast het koeler maken van de ruimte, deze ook verwarmen. Daikin staat bekend om haar fluisterstille machines.


Carrier airco Vaassen

Carrier

Carrier is een bedrijf van wereldformaat en levert airco modellen voor thuisgebruik, commerciële en industriële toepassingen. Hun credo is dat er alleen optimaal gepresteerd kan worden als er ook een optimaal leefklimaat is. Door de ruim 100 jaar ervaring weten zij hun producten zo te innoveren dat zij een totaalproduct leveren dat van uitstekende kwaliteit is. Dit Amerikaanse bedrijf heeft verscheidene dealers in Nederland.


Toshiba airconditioning

Toshiba

De airco modellen van Toshiba zorgen voor ideale klimaatbeheersing tijdens het wonen, werken, winkelen, in de vrije tijd, tijdens de studie en zelfs in zorg. Het is daarom ook belangrijk dat ze een perfect binnenklimaat creëren. Toshiba levert airconditioners die zowel 1 ruimte, als 2 ruimtes en meer dan 5 ruimtes verkoelen. Door het kopen van een Toshiba airco kunt u veel geld besparen op de stookkosten voor een relatief lage investering


Samsung airconditioning  Vaassen

Samsung

In de Benelux is Ambrava exclusief importeur van Samsung airconditioners. Ook voor een installateur is Ambrava een goede partner die producttrainingen aanbiedt en haar kennis ten opzichte van de airconditioning producten op peil houdt. De airco’s van Samsung hebben een mooi design en zorgen ervoor dat uw woning of kantoorpand in Vaassen over klimaatbeheersing beschikt. Dankzij de MPI zone, een unieke technologie van Samsung, zuivert het de lucht van virussen en allergieën.

Airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan de airco optimaliseert u de prestaties en de levensduur. Tevens voorkomt u onnodige reparaties en bespaart u energie. Als de airco optimaal presteert verbruikt deze namelijk de minste energie. Door maandelijks het filter van uw machine te controleren of the vervangen kunt u schadelijke bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht halen. Heeft u net een nieuwe airconditioning systeem in Vaassen gekocht dan zult u de eerste jaren waarschijnlijk weinig tot geen onderhoudswerk vereisen. Mocht er iets gerepareerd moeten worden dan valt dit meestal nog binnen de garantie. Het is wel verstandig om uw apparaat te laten bijvullen door een erkend installateur. De airco dient bijgevuld te worden omdat het koudemiddel in gasvorm aan het apparaat ontsnapt en daardoor steeds minder wordt. De airco werkt het beste als het level van koudemiddel optimaal is.

Airco onderhoud Vaassen

Zelf reinigen

Sommige airco’s hebben zelf ook een reinigingssysteem. De machine draait zichzelf aan de hand van de eigen ventilator schoon. Hierdoor neemt de kans op stof- of vochtophoping af. Mocht u niet een airco hebben met zelfreiniger dan kunt u ons inschakelen voor de jaarlijkse controle, het schoonmaken of vervangen van de filters of het bijvullen van de airconditioning. Wij raden u aan om gebruik te maken van onze reparatie- en onderhoudsservice Zo weet u zeker dat uw vaste of mobiele apparaat altijd in goede staat zal verkeren. U kan contact opnemen voor onderhoud door ons offerteformulier in te vullen. Zo ontvangt u voorstellen van specialisten uit Vaassen. Het is tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een dergelijk onderhoudscontract hebt u geen omzien meer naar het onderhouden van uw klimaatbeheersing.


airco expres klantenreview“Ik droomde al jaren van het kopen van een goede airco en afgelopen zomer was het zover. Ik vroeg meerdere offertes aan en kreeg een mooie aanbieding van een installateur in Vaassen. De installatie was in no-time geregeld er wordt ieder jaar onderhoud gepleegd.”
W. Tilstra – Vaassen

airco expres klantenreview“Ik sliep ’s zomers al jaren slecht door de warmte, dus ik wilde graag een aircosysteem. Uit de offertes die ik kreeg ben ik verder gegaan met een leverancier uit Vaassen. Inmiddels heb ik nooit meer last van de warmte als ik ga slapen!”
R. Seitsma – Vaassen


Vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor klimaatbeheersing bij u thuis in Vaassen? Wilt u weten wat de tarieven worden voor reparatie? Ontvangt u graag meer informatie over koeltechnieken? Vul dan het offerteformulier in. U doet dan een aanvraag naar gratis en vrijblijvende offertevoorstellen van bedrijven in Vaassen. Onderdeel van onze service is dat u voorstellen vergelijkt om zo tot de meest voordelige optie uit te komen!

Bij Airco Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste airconditioningspecialisten uit Vaassen die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd en uw mobiele of vaste airconditioning snel installeren, repareren en onderhouden.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van bedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor de installateur met de beste offerte en bespaar tot 40% op uw investering.


Landelijk netwerk

Met enige trots melden wij dat wij zijn uitgegroeid tot een landelijk opererend netwerk van airconditioningspecialisten. Klein begonnen en in de loop der tijd steeds een beetje verder gegroeid. Wij werken niet alleen in Vaassen, maar werken samen met meer dan 350 aircobedrijven door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat er altijd een vakman bij u in de buurt is, het maakt niet uit in welke provincie u woonachtig bent.

Bij u in de buurt

Doordat u te maken heeft met een team van vakmannen kunnen wij u altijd snel verder helpen. De kans is groot dat een van onze installateurs zich op dit moment bij u in de buurt van Vaassen bevindt voor een opdracht voor onderhoud, reparatie of het installeren van uw systeem. Indien uw aanvraag spoed heeft, gaan we na of er een monteur snel beschikbaar is. Op deze manier kunnen wij u altijd in korte tijd ondersteunen.

Meest bezochte pagina’s

Nijmegen | Arnhem | Apeldoorn | Ede | Doetinchem | Harderwijk | Tiel | Zutphen | Wageningen | Wijchen | Barneveld |