Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!


Airco installatie, onderhoud en reparatie.


Gratis offerte ontvangen

Airco Den Helder

Een warme of zelfs benauwde ruimte verlaagt uw woongenot enorm. Op kantoor beïnvloedt de warmte zelfs enorm uw productiviteit. De warmte is gedeeltelijk tegen te houden met behulp van zonneschermen, maar écht koel blijft het daarmee niet. Als u in Den Helder ook iedere zomer door de warmte met moeite in slaap komt dan is het huren of kopen van klimaatbeheersing het overwegen waard. Een airconditioning verkoelt de woning, maar filtert de lucht ook. Hierdoor is een airconditioning erg geschikt voor mensen met allergieën. Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een airco? Dan is het verstandig om een offerte bij ons aan te vragen. Wij garanderen een scherpe prijs en een uitstekende service. Wij helpen u graag met uw keuze: als u het offerteformulier invult, krijgt u snel een gratis offerte toegestuurd.

Start de gratis offerteaanvraag!

Aangenaam woon- of werkklimaat

Om in Den Helder het hele jaar door prettig te kunnen wonen is klimaatbeheersing een goed hulpmiddel. Dankzij een airconditioning blijft uw huis in Den Helder ’s zomers lekker koel, wat uw energie absoluut ten goede zal komen. Dankzij klimaatbeheersing slaapt u ’s avonds beter en kunt u zich overdag dus beter concentreren. Ook op een kantoor is een goede klimaatbeheersing onmisbaar, vooral als er in een kleine ruimte veel mensen werken. Een airconditioning koelt de ruimte en filtert de lucht wat een gezonde werkruimte als gevolg heeft. Als u als werkgever uw werknemers een goed werkklimaat biedt, zijn zij gelukkiger en stijgt de productiviteit!

Airco Den Helder

Airco kopen, waar op letten

Als u op het punt staat een airco te kopen, laat u dan informeren door een ervaren installateur uit ons netwerk. U heeft de keuze uit verschillende airconditioning systemen en de installateur in Den Helder zal u helpen met uw keuze. Waar u bij het kopen van klimaatbeheersing in ieder geval op moet letten is het energielabel. Oudere modellen met een slecht energielabel verbruiken veel energie, waardoor uw energiekosten zullen stijgen. Daarnaast is het goed om te controleren hoeveel geluid de airconditioning maakt. Als u specifiek een airconditioning voor uw slaapkamer wilt kopen, is het vervelend als deze veel lawaai maakt.

Vind een airco installateur

Bij het kopen van klimaatbeheersing spreekt het voor zich dat u de beste prijs en beste service wilt. Daarom is het belangrijk dat u in Den Helder de juiste installateur vindt. Bij ons netwerk is menig installateur uit Den Helder aangesloten en als u contact met ons opneemt krijgt u een prijsopgave teruggestuurd. Elke installateur die met ons samenwerkt is door ons zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen wij u de beste service en scherpste prijzen garanderen. Als u verder gaat met een installateur uit ons netwerk helpt deze u met uw keuze voor de airconditioning en neemt hij de installatie op zich. Ook kan een installateur in Den Helder periodiek onderhoud uitvoeren op uw airco.


Kwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De specialisten van Airco Expres uit Den Helder staan altijd voor u klaar!

Gratis offerte ontvangen

Airconditioning systemen

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe airconditioning? Dan bent u er ongetwijfeld achter gekomen dat er vele verschillende soorten klimaatbeheersing zijn. Welk klimaatbeheersing het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en situatie. Wilt u een mobiele airco die u regelmatig van kamer kan wisselen, of bent u op zoek naar een multi-split model waarmee u meerdere kamers tegelijk koelt? Om er zeker van te zijn dat u het juiste klimaatbeheersing systeem aanschaft, is het verstandig om u te laten adviseren door een ervaren leverancier in Den Helder. Wij zijn u graag van dienst.

De voordelen van onze service op een rij

  • Makkelijk en snel een offerte in huis
  • Professioneel onderhoud en reparatie
  • Aantrekkelijke prijzen en snelle service
  • Airco specialisten uit Den Helder

Airconditioning Den Helder

Onderhoudscontract

Hoewel u het onderhoud aan de installatie grotendeels zelf kunt uitvoeren, zult u het bijvullen van het koelmiddel moeten overlaten aan een vakman. Het is daardoor geen slecht idee om een eenmalige onderhoudsbeurt te regelen. Naast het bijvullen wordt de hele installatie nagekeken en indien nodig gereinigd of gerepareerd. Het is echter ook mogelijk om een compleet onderhoudscontract af te sluiten met een professional uit Den Helder. Ieder jaar komt er dan een specialist bij u langs om het onderhoud uit te voeren. Dankzij het periodieke onderhoud gaat uw installatie tot wel tien jaar mee!

  • Onderhoud en reparatie
  • Leveren en plaatsen van airco’s in Den Helder
  • Vaste & mobiele airco’s
  • Airco’s tegen scherpe prijzen
  • Deskundige airco specialisten, uitstekende service

Bent u benieuwd naar de prijzen voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

Airco met of zonder buitenunit?

Bij de aanschaf van klimaatbeheersing heeft u de keuze uit een systeem met of zonder een buitenunit. Bij een single- of multi-split airco moet de warme lucht naar buiten afgevoerd worden, die gebeurt vaak middels een buitenunit. Het voordeel hiervan is dat de buitenunit het meeste geluid produceert, waardoor u binnen geen geluidsoverlast heeft. Daarbij werkt een systeem met een buitenunit beter dan één zonder. Zonder het gebruik van een buitenunit gaat het vaak om een mobiele airco. Hierbij wordt de lucht via een raam afgevoerd. Het voordeel hiervan is dat de installatie erg eenvoudig is, waardoor u kosten bespaart.


airco expres klantenreview“Mijn airco was na een jaar aan goed onderhoud toe, en ik was daarvoor op zoek naar een vakman in Den Helder. Ik heb na het ontvangen van de prijsopgave contact opgenomen met de vakman en hij bood me gelijk een onderhoudscontract voor een scherpe prijs.”
S. Kalma – Den Helder

airco expres klantenreview“Vanwege de warmte op kantoor wilden wij graag een goede installatie laten plaatsen, maar wisten niet welk model de beste optie was. Na de offerte aanvraag kregen wij door een specialist in Den Helder een VRF systeem aangeboden, deze is reeds geplaatst en geïnstalleerd.”
Familie Bekker – Den Helder


Mobiele airco

Een mobiele airco verkoelt en reinigt de lucht in één afzonderlijke ruimte. Zo koelt u overdag uw woonkamer en verplaatst u de airconditioning ’s avonds naar uw slaapkamer. De installatie van een mobiele airconditioning is vergeleken met een vast model ontzettend eenvoudig. Doordat u de installatie zelf doet, bespaart u extra kosten. Houd er rekening mee dat er bij een mobiele klimaatbeheersing altijd sprake is van een afvoerslang, deze zal via een open raam naar buiten moeten hangen. Hierdoor wordt de warme lucht afgevoerd. Gaat u een mobiele airconditioning kopen? Zorg er dan voor dat u deze aanzet voor de warmte toeslaat. Een mobiele airco kan beter de temperatuur reguleren dan drastisch verlagen.

Airco installatie Den Helder


Airco installatie

De installatie van uw klimaatbeheersing bestaat uit twee onderdelen. U zal de airconditioning moeten (laten) plaatsen en in bedrijf stellen. Het is mogelijk om de installatie zelf te doen. Houd er rekening mee dat dit mogelijk gevolgen heeft voor uw garantie. Wilt u zeker weten dat de installatie van de airconditioning op juiste wijze verloopt, dan is het verstandig hiervoor een ervaren installateur uit Den Helder in te schakelen. Deze zal zowel uw buiten- als binnenunit plaatsen, zorgen voor elektrische aansluiting en geeft u als gebruiker een korte instructie voor hij weggaat. U kunt direct gebruik maken van uw nieuwe klimaatbeheersing!

multi split airco Den Helder

Multi-split

Als u besluit om een buiten- en binnenunit te kopen, dan kunt u er ook voor kiezen om een multi-split airconditioning aan te schaffen. Bij een multi-split airco maakt u gebruik van één buitenunit waar meerdere binnenunits op aangesloten zijn. Zo koelt u met uw klimaatbeheersing meerdere ruimtes op hetzelfde moment. Een prima optie wanneer u klimaatbeheersing wilt op meerdere slaapkamers. De airco’s zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. De installatie van een multi-split airconditioning verloopt in principe hetzelfde als bij een single unit. U heeft onder meer de keuze uit een wand-, vloer- of plafondmodel die installateurs uit Den Helder netjes zullen plaatsen.

single split airco Den Helder

Single-split

In tegenstelling tot een multi-split airco, gaat het bij een single klimaatbeheer systeem juist om één binnenunit. Daarom is dit airconditioning systeem slechts geschikt voor het koelen van één ruimte. Ook in dit geval kan de installatie op verschillende manieren worden uitgevoerd. U heeft wederom de keuze uit wand-, vloer- en plafondmodellen. Wilt u uw airconditioning niet alleen gebruiken voor het verkoelen van de ruimte? Dan is het tevens mogelijk om de klimaatbeheersing uit te breiden met een luchtfilter of droogfunctie. Hiermee wordt de lucht gereinigd, wat de klimaatbeheersing geschikt maakt voor mensen met allergieën.

VRF systeem

VRF-systeem

Een multi-split systeem kan tot maximaal 5 afzonderlijke ruimte verkoelen. In sommige situaties is het echter van belang dat u airconditioning plaatst in meer dan 5 ruimtes, bijvoorbeeld in een groot pand met meerdere kantoorruimtes. In dat geval ligt de keuze voor een VRF-systeem voor de hand. Dit is een systeem waarbij de hoeveelheid koudemiddel varieert. Doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere buiten- en binnenunits, is het VRF systeem geschikt om hele gebouwen te verkoelen. Doordat het een complete klimaattechniek betreft, is het tevens mogelijk om dit systeem aan te sluiten op de centrale verwarming of zelfs vloerverwarming!

Waar in huis de airco plaatsen?

U heeft waarschijnlijk al een idee waar u de airconditioning wilt plaatsen. Afhankelijk van de ruimte, zult u rekening moeten houden met het koelvermogen van de airco. Hoe hoger het koelvermogen, hoe groter de ruimte die gekoeld kan worden. Daarom voldoet een kleinere airconditioning voor uw slaap- of zolderkamer, maar zult u een groter model moeten plaatsen in de woonkamer. Voor het verkoelen of verwarmen van één m3 heeft het apparaat ongeveer 30 tot 40 watt vermogen nodig. Laat u uw nieuwe klimaatbeheersing plaatsen door een ervaren installateur uit ons netwerk in Den Helder? Dan kan hij u adviseren over de juiste positie van uw airconditioning.

Prijzen

Als u een airco gaat kopen dan bent u natuurlijk op zoek naar de scherpste prijzen. De leveranciers uit ons netwerk in Den Helder kunnen u de beste kwaliteit voor de beste prijs leveren. Wat u gaat betalen voor uw nieuwe klimaatbeheersing is sterk afhankelijk van het type model dat u besluit te kopen en de installatie hiervan. Zo is een eenvoudige mobiele airco al verkrijgbaar vanaf €300,-. Hierbij bespaart u de kosten op de installatie, wat het een voordelige optie maakt. Voor het plaatsen van een standaard airco betaalt u een startprijs van rond de €1.500,-. Als u een multi-split klimaatbeheersing gaat kopen, dan komt hier nog €800,- tot €1.000,- per unit bovenop.


Mitsubishi airco Den Helder

Mitsubishi

Eén van de bekendere fabrikanten op het gebied van klimaattechniek is Mitsubishi. Zij bieden een scala aan airco’s met enkel de beste energielabels. Het bedrijf staat voor duurzaamheid en werkt hard om klimaatbeheersing zo zuinig mogelijk te maken. Mitsubishi denkt mee met uw situatie en biedt daarom verschillende modellen. Voor thuis, maar ook voor op kantoor of in winkelpanden. Een leverancier uit Den Helder kan u verder helpen met uw keuze voor Mitsubishi.


Panasonic airconditioning Den Helder

Panasonic

Panasonic is een merk dat al jaren meedraait in klimaattechniek. Zij bieden een hoogwaardige kwaliteit en een gezonde levensstijl staat bij hen hoog in het vaandel . Panasonic heeft daarom de Panasonic Ehtera ontwikkeld. Dit systeem schakelt zuivert de lucht zodra er beweging in huis plaatst vindt. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een systeem van Panasonic? Neem dan contact op met een leverancier uit ons netwerk in Den Helder.


Daikin airconditioning

Daikin

Daikin is een merk dat zich al 80 jaar heeft wereldwijd bewezen op het gebied van klimaatoplossingen. Naast aircosystemen werkt Daikin onder meer ook aan verwarming, ventilatie en luchtreiniging. Het bedrijf is het enige bedrijf ter wereld dat zelf haar compressoren en koelmiddelen produceert. Hiermee wil Daikin een grote bijdrage leveren bij het beschermen van het milieu. Het merk levert niet alleen aircosystemen voor particulieren, maar het biedt ook commerciële en industriële oplossingen voor verwarmen en koelen.


Carrier airco Den Helder

Carrier

Wilt u een aircosysteem van topkwaliteit in uw woning- of kantoorpand laten plaatsen? Maak dan de keuze voor een Carrier systeem. Dit merk speelt wereldwijd een grote rol op het gebied van klimaattechniek. Carrier verbetert zichzelf en haar producten continu naar aanleiding van technische innovaties. Zo biedt het bedrijf enkel de beste systemen. Bent u benieuwd wat Carrier u kan bieden? Vraag dan een specialist in Den Helder om meer informatie.


Toshiba airconditioning

Toshiba

Toshiba is in 1939 in Japan opgericht, met het idee om producten te produceren die de kwaliteit van leven verbeteren. In 1961 produceert Toshiba het eerste split-aircosysteem en sindsdien biedt het merk tal van producten die het leven vergemakkelijken. Toshiba houdt met haar producten rekening met de laatste technologische innovaties en bieden daardoor een hoge kwaliteit. Zo zijn de airco’s fluisterstil en verbruiken ze zo weinig mogelijk energie.


Samsung airconditioning  Den Helder

Samsung

Samsung staat tegenwoordig misschien bekend om haar telefoons, maar het merk levert ook hoogwaardige, kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Waaronder aircosystemen. Bij Samsung produceert men systemen waarbij zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur kan beheersen. Het merk levert verschillende systemen, zodat er voor iedere woning en elk kantoor een geschikt systeem verkrijgbaar is. Vraag een specialist uit ons netwerk in Den Helder om meer informatie over de producten van Samsung.

Airco onderhoud

Na het kopen van een airco is het van belang dat er regelmatig onderhoud gepleegd wordt. Voor uw eigen gezondheid is het belangrijk dat de filters in de airco regelmatig schoongemaakt worden. Deze kunt u uitwassen of afstoffen, afhankelijk van het type airco. Daarnaast maakt de airconditioning gebruik van een speciaal koelmiddel, dat regelmatig bijgevuld moet worden om optimaal te kunnen werken. Het onderhoud aan uw airco hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, daardoor kunt u het grootste deel zelf doen. Het bijvullen van de klimaatbeheersing moet echter wel door een professional gedaan worden. Het is indien gewenst ook mogelijk om met deze professional uit Den Helder een onderhoudscontract af te sluiten.

Airco onderhoud Den Helder

Airco bijvullen

Zoals eerder genoemd is het juiste onderhoud van cruciaal belang. Om ervoor te zorgen dat uw klimaatbeheersing optimaal werkt, zal u deze regelmatig moeten laten bijvullen. Jaarlijks verbruikt uw airco gemiddeld 10-15% koelmiddel. Hoe minder koelmiddel in uw airconditioning, hoe slechter uw klimaatbeheersing werkt. Vaak gaat het bij koelmiddel om een gas die door middel van speciale technieken in de airconditioning gespoten wordt. Daarom is het van belang om dit onderhoud uit te besteden aan een vakman in Den Helder. Als u het offerteformulier invult, brengen wij u in contact met airco experts uit Den Helder. Deze kan naast het bijvullen ook het overige onderhoud op zich nemen.


airco expres klantenreview“Ik droomde al jaren van het kopen van een goede airco en afgelopen zomer was het zover. Ik vroeg een offerte aan en kreeg een mooie aanbieding van een installateur in Den Helder. De installatie was in no-time geregeld er wordt ieder jaar onderhoud gepleegd.”
W. Tilstra – Den Helder

airco expres klantenreview“’s Zomers werd onze zolderkamer een sauna! Wij waren op zoek naar een goed aircosysteem, maar wilden niet teveel geld uitgegeven. De scherp geprijsde offerte maakte de keuze voor onze mobiele installatie erg gemakkelijk!”
R. Jongsma – Den Helder


Gratis airco offerte ontvangen

Een airconditioning verhoogt uw woon- en werkgenot enorm. Twijfelt u al jaren of u een goede airco installatie wilt laten plaatsen? U zult nooit spijt krijgen van het kopen van een aircosysteem. Heeft u al een installatie en bent u op zoek naar een specialist voor onderhoud? Of bent u benieuwd naar de prijzen van mobiele of vaste airco’s? Als u het offerteformulier invult, krijgt u gratis en vrijblijvend een offerte.

Start de gratis offerteaanvraag!

Meest bezochte pagina’s

Amsterdam | Haarlem | Alkmaar | Hilversum | Amstelveen | Purmerend | Zaandam | Hoofddorp | Den Helder | Hoorn | Heerhugowaard |